Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Actiuni in prima saptamana de scoala din 2024.

In prima saptamana de scoala din anul 2024, politistii Biroului Siguranta Scolara au continuat activitatile de prevenire a fenomenului absenteismului scolar si pentru cresterea gradului de siguranta publica in scoli si in proximitatea acestora.

 Astfel, la data 10 ianuarie a.c., in intervalul orar 10.00-13.00, politistii din cadrul Biroului Siguranta Scolara impreuna cu politistii din cadrul Politiei Municipiului Bistrita, Biroul Ordine Publica au legitimat 25 de persoane si au depistat 4 elevi care absentau. Totodata au instruit 6 agenti de paza, din cadrul unitatilor de invatamant cu privire la modul de desfasurare a serviciului.

 Activitatile pentru cresterea sigurantei elevilor vor continua si in perioada urmatoare.

 

 

          Sofer depistat in flagrant delict conducand cu permisul suspendat

 La data de 11 ianuarie a.c., in jurul orei 00:40, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada 1 Decembrie din municipiu.

 La volan a fost identificat un tanar de 26 de ani din Rebra. In urma verificarilor efectuate de catre politisti cu privire la sofer a reiesit faptul ca acesta detine permis de conducere insa are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, suspendat.

 Politistii Biroului Rutier au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, urmand documentarea faptei.

 

 

 

          Dosar penal in urma unui accident rutier la Sangeorz Bai

 La data de 10 ianuarie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Sangeorz Bai au intervenit la un eveniment rutier produs pe Drumul National 17D, in Sangeorz Bai.

 La locul evenimentului politistii au stabilit faptul ca un autoturism condus de un tanar de 21 de ani, din Lesu a intrat in coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de un barbat de 34 de ani, din Rodna, fiind ulterior proiectat intr-un autoturism condus de un tanar de 22 de ani, din Sangeorz Bai.

 In urma accidentului din fericire nu au rezultat victime, fiind inregistrate doar pagube materiale la cele trei autoturisme implicate.

Toti cei trei conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

 In urma verificarilor efectuate de catre politisti cu privire la cei trei soferi implicati in accidentul rutier a reiesit faptul ca soferul de 34 de ani, din Rodna are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

 In continuare politistii din cadrul Politiei Orasului Sangeorz-Bai, Compartiment Rutier, desfasoara cercetari in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

0 comentarii2471 vizualizări11 ianuarie 2024
rss 2.0
rss 2.0