Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 23 Iulie 2024 - 14587
Depistat in flagrant delict in timp ce conducea fara permis.

La data de 7 februarie a.c., politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au efectuat activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe Drumul Comunal 15, intre Jeica si Mariselu.

Pentru control a fost oprit un autoturism. La volanul acestuia a fost identificat un barbat de 47 de ani, din Mariselu.

In urma verificarilor desfasurate de catre politisti a reiesit faptul ca soferul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodata, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand valoarea de 0,39 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cu privire la autoturism, politistii au stabilit faptul ca acesta nu are inspectia tehnica periodica in perioada de valabilitate, aspect consemnat intr-un proces verbal de constatate a contraventiei.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita in cadrul unui dosar penal.

 

 

          Actiune a politistilor din cadrul Politiei orasului Beclean 

La data de 7 februarie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean si cei ai Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si a celor contra patrimoniului. Totodata, actiunea politistilor a vizat si prevenirea si combaterea traficului si consumului de substante interzise precum si combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de catre persoane aflate sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au legitimat si verificat peste 130 de persoane si au controlat aproape 100 de vehicule. Cu privire la neregulile constatate, politistii au aplicat in total peste 60 de contraventii, in cuantum de 8835 de lei. Cele mai multe sanctiuni au fost aplicate pentru incalcari ale regimului rutier (O.U.G. 195/2002) cat si pentru incalcari a Legii 61/1991 privind ordinea publica.

In acelasi context, in cadrul actiunii a fost depistat un barbat din Muresenii Bargaului care transporta cu o autoutilitara, prin Saratel, cantitatea de 3,88 mc de cherestea, fara a avea aviz de insotire. Politistii au dispus sanctionarea acestuia cu privire la incalcarea Legii 171/2010, cu amenda in cuantum de 2000 de lei, fiind totodata dispusa masura confiscarii materialului lemnos.

 

 

Tanar cu permisul suspendat, depistat in flagrant delict in timp ce conducea . La data de 7 februarie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud au oprit in trafic o autoutilitara. La volan a fost identificat un tanar de 24 de ani, din Chiuza.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca tanarul are suspendatdreptul de conducere vehicule pe drumurile publice.

          Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul cu permis

de conducere suspendat.

 

0 comentarii2352 vizualizări08 februarie 2024
rss 2.0
rss 2.0