Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Bistrita si Beclean: actiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere.

La data de 19 martie a.c., in intervalul orar 10.00-13.00, politistii din cadrul Politiei Municipiului Bistrita, Biroul de Investigatii Criminale, Biroul de Ordine Publica si Biroul Rutier, impreuna cu jandarmi si politisti locali au organizat si desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea traficului si consumului de droguri, prevenirea infractiunilor cu violenta si la regimul rutier.

 Verificarile au fost desfasurate pe raza municipiului Bistrita, fiind organizate filtre rutiere, in care au fost oprite pentru control 31 de autovehicule si efectuate testari cu aparatele din dotare. Pentru neregulile la regimul rutier constatate, au fost aplicate 26 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 4.950 lei. Totodata, au fost retinute un permis de conducere si 4 certificate de inmatriculare.

 Tot ieri, in intervalul 16.00-19.00, actiunile preventive au fost continuate si de catre politistii din cadrul Politiei orasului Beclean, fiind oprite pentru control, pe raza de competenta, 45 de autovehicule si legitimate 52 de persoane. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 25 de sanctiuni contraventionale conform O.U.G. 195/2002 in valoare de 7.745 lei, iar ca masuri complementare, au fost retinute 2 permise de conducere.

 

 

          Cercetat pentru infractiuni la regimul rutier, retinut de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud

 La data de 19 martie a.c., in urma cercetarilor si probelor administrate intr-un dosar in care sunt efectuate cercetari pentru infractiuni rutiere, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au dispus retinerea, pentru 24 de ore, a unui barbat de 35 de ani din Nimigea, banuit de comiterea faptelor.

Cel in cauza este cercetat pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul  sub influenta alcoolului sau a altor substante, fiind depistat, in flagrant delict, in noaptea de 13 februarie a.c., de politistii de la Sectia 6 Politie Rurala Nasaud.

In prezent, barbatul se afla in arestul I.P.J. Bistrita-Nasaud, urmand ca in cursul zilei de astazi, 20 martie, sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, in vederea dispunerii unei noi masuri preventive. Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud  continua cercetarile in acest caz.

 

 

Sofer depistat si oprit la timp, de politistii de la Sectia 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai

Ieri, 19 martie, in localitatea Rodna, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai au oprit in trafic, folosind semnalele acustice si luminoase, un autoturism care se deplasa haotic pe Drumul National 17D, pe directia Rodna-Anies.

La volan a fost identificat un barbat in varsta de 51 ani, din Rodna. Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul indicat fiind 1,25 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice, in vederea determinarii alcoolemiei.

Politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

          Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti 

La data de 19 martie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in  aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Viseul de Sus. 

Mandatul a fost emis pe numele unui barbat de 43 de ani din Borsa, judetul Maramures, condamnat la pedeapsa de 2 ani si 4 de luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de parasirea locului accidentului.

 Acesta a fost escortat de politistii Compartimentului Urmariri in penitenciar.

0 comentarii2639 vizualizări20 martie 2024
rss 2.0
rss 2.0