Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Evenimente rutiere cercetate de politisti.

In 05.09.2011,  pe DN 17C, in Romuli, un autoturism de teren condus de C. Gheorghe de 24 ani din Romuli, ce tracta o remorca incarcata cu mai multe banci din lemn cu suport metalic, a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu decesul unui minor si ranirea usoara a altuia. Astfel, conform primelor verificari efectuate la fata locului, doi minori, T.N. de 14 ani si G.I. de 11 ani din Romuli se aflau in remorca tractata, asezati  pe incarcatura de banci din lemn.  La un moment dat, ansamblul de autovehicule a fost depasit de autotrenul condus de I. Gheorghe, de 48 ani din Viseu de Sus, jud. Maramures. Din cauze in curs de stabilire, incarcatura din remorca a alunecat  pe carosabil, antrenand in cadere si pe cei doi  minori.

In urma accidentului, a rezultat decesul lui G. I. de 11 ani si ranirea usoara a lui T. N. de 14 ani.

Conducatorii auto au fost testati alcooltest, rezultatul fiind negativ si s-au recoltat probe biologice de sange.

Cercetarile continua de catre Serviciul Rutier.

 

 

  •  

 Urmarit national depistat de politisti in Dumitra

  In 05.09.2011, in Dumitra, politistii l-au depistat pe C.  Mihai, de 48 ani din comuna  Bocsig, jud. Arad, pe numele caruia a fost emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii nr. 118/15.07.2011 de Judecatoria Arad. Barbatul a fost condamnat la pedeapsa de 5 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt si era dat in in urmarire nationala din 28.07.2011.

 

 

 

Politistii continua verificarile pe linie economica

             In 02.09.2011, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor, impreuna cu politisti din cadrul Politiei Bistrita,  au desfasurat o actiune in sistem integrat, in Bistrita, in Piata Agroalimentara Decebal si Piata de produse industriale situata pe Calea Moldovei, avand ca obiective respectarea prevederilor Legii nr. 12/1990  si OUG nr. 54/2010, respectiv prevenirea si  combaterea faptelor ce contravin normelor legale privind achizitiile si vanzarile de produse accizabile, industriale, cereale, tutun, legume fructe si alte marfuri din Romania, UE si din spatiul extra-comunitar.

Cu aceasta ocazie, au fost verificate 47 persoane fizice si juridice care desfasurau acte de comert, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 26 de sanctiuni contraventionale si a  fost confiscata suma de 1.314,5 lei, reprezentand incasari neeevidentiate in documentele contabile. Principalele incalcari ale vederilor legale se refera la: omisiunea evidentierii in actele contabile a sumelor de bani incasate din vanzari;  neafisarea preturilor la comercializare, omisiunea intocmirii avizelor de insotire a marfii si neintocmirea in termen a documentelor de evidenta contabila (registre de casa si rapoarte de gestiune).

 

  •  

 Prins de politisti la furat de porumb

           In 02.09.2011, ora 20.00,  in timpul executarii serviciului de catre politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, l-au prins in flagrant  H. Liviu de 44 ani din Livezile, care sustragea, folosindu-se de o caruta,  stiuleti de porumb de  pe terenul unei societati comerciale din  Livezile (460 bucati). Prejudiciul  a fost recuperat in totalitate.

Cercetarile continua de  catre  Sectia 2 Politie.

 

  •  

 

Politistii actioneaza in mod preventiv pentru siguranta dumneavoastra

 In intervalul 03/04.09.2011, politistii au actionat in sistem integrat pentru prevenirea faptelor cu violenta si producerii de evenimente rutiere pe Valea Birgaului, in zona discotecilor si barurilor. Astfel, au fost distribuite tinerilor materiale preventive continand sfaturi de pregatire antivictimala, iar pentru neregulile constatate,  au fost aplicate 21 de sanctiuni contraventionale, a fost confiscata suma de 500 lei si au fost retinute 4 permise de conducere, totodata fiind constata si o infractiune de conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

 

  •  

            In 03/04.09.2011, politistii au desfasurat pe raza orasului Beclean o actiune avand ca scop prevenirea producerii de accidente rutiere ca urmare a incalcarii normelor legale privind limitele de viteza, depasirea regulamentara, circulatia pietonilor si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice. Cu aceasta ocazie, au fost aplicate 103 sanctiuni contraventionale si au fost retinute 3 permise de conducere.

 

  •  

 Evenimente rutiere cercetate de politisti

  In 04.09.2011, ora 01.44, pe DN 17 D, in localitatea Feldru, conducatorul auto T. Dumitru de 20 ani din Nasaud,din cauza neadaptarii vitezei in curba, a pierdut controlul asupra directiei de mers, colizionand gardul imobilului aflat pe sensul opus de mers.

          Din accident a rezultat ranirea  grava a conducatorului auto si  ranirea usoara a pasagerilor S. Macedon de 23 ani, T. Stefan de 21 ani, C. Ionut de 18 ani  si  R. Octavian de 21 ani, toti din Nasaud.

          Cercetarile continua de Politia oras Nasaud.

  •  

  In 04.09.2011, politistii l-au identificat pe DN 17 C, pe raza localitatii Salva, pe O. George de 27 ani, din Salva, care conducea un autoturism avand o alcoolemie de  0,96 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In cauza a fost intocmit dosar penal.

 

  •  

  In 05.09.2011, pe DJ 173, la iesire din Ragla, K. Viorel, de 34 ani din Jelna, in timp ce conducea un autoturism spre Orheiul Bistritei, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat in derapaj si a parasit partea carosabila, dupa care s-a rasturnat pe plafon in santul din partea stanga  a drumului.

Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si a pasagerului S. Oscar de 33 ani, din Jelna.

Cercetarile continua de Biroul Rutier.

0 comentarii2667 vizualizări06 septembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0