Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 17 Iunie 2024 - 14587
SINTEZA ACTIVITATILOR DESFASURATE DE POLITISTI IN MINIVACANTA DE 1 MAI SI PASTI.

In perioada minivacantei de 1 Mai si Pasti, sute de politisti de la ordine publica, rutiera, arme, explozivi si substante periculoase, investigarea criminalitatii economice, actiuni speciale si investigatii criminale au actionat pentru ca toti locuitorii judetului Bistrita-Nasaud sa petreaca in siguranta

Va multumim ca ati manifestat respect si responsabilitate fata de cei din jur, nefiind inregistrate evenimente grave de natura sa tulbure ordinea si linistea publica.

Astfel, pentru prevenirea unor fapte antisociale au fost avute in vedere mai ales zonele aglomerate, iar politistii au actionat pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica si preintampinarea unor evenimente nedorite. in zona lacasurilor de cult, de desfasurare a unor manifestari publice.

 

Echipajele politiei rutiere care au actionat pe raza intregului judet au avut ca principal obiectiv asigurarea desfasurarii traficului in conditii optime si de siguranta. S-a asigurat fluidizarea tronsoanelor intens circulate si depistarea acelor conducatori auto care pun in pericol siguranta traficului rutier, fie prin nerespectarea regimului legal de viteza, fie prin conducerea sub influenta alcoolului sau altor substantelor interzise.

 

In perioada 30 aprilie - 6 mai a.c., politistii au intervenit in sprijinul cetatenilor la 250 de apeluri semnalate prin S.N.U.A.U. 112. Sute de persoane si autoturisme au fost verificate de catre politisti fiind aplicate peste 820 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de peste 265.000 de lei. In contextul actiunilor desfasurate, au fost constatate in flagrant delict, 17 infractiuni la regimul rutier.

 

Cu privire la neregulile de natura contraventionala constatate a fost dispusa masura retinerii a 48 de permise de conducere, dintre care 20 pentru depasirea vitezei legale. Totodata, pentru neregulile constatate la autovehicule, au mai fost retrase 37 certificate de inmatriculare.

 

 

Actiunile politistilor au fost desfasurate pentru siguranta dumneavoastra!

0 comentarii2786 vizualizări07 mai 2024
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0