Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Barbat banuit de violenta in familie, retinut de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita.

La data de 8 mai a.c., in urma investigatiilor si probelor administrate, politistii Sectiei 1 Politiei Rurala Bistrita au dispus retinerea, pentru 24 de ore, a unui barbat de 70 de ani, cercetat pentru violenta in familie.

In fapt, in cursul diminetii de ieri, 8 mai, politistii au fost sesizati de catre personal din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud, cu privire la faptul ca au preluat si acordat ingrijiri medicale unei femei, posibil victima a unei agresiuni. Femeia in cauza, in varsta de 60 de ani, a refuzat sa dea detalii cu privire la cele intamplate.

In urma investigatiilor efectuate, politistii au constatat faptul ca in perioada 6-8 mai a.c., in timp ce se aflau in locuinta din Teaca, femeia, concubina a barbatului de 70 de ani, ar fi fost agresata, in repetate randuri de catre acesta.

In urma probelor administrate, in seara de 8 mai a.c., barbatul de 70 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, fiind dus in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud. Totodata, impotriva lui, politistii au emis ordin de protectie provizoriu.

In cursul zilei de astazi, 9 mai, acesta va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, in vederea dispunerii unei noi masuri preventive. Politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita continua cercetarile pentru documentarea faptelor sub toatele aspectele.

 

 

 

          Dosar penal in cazul unui sofer depistat in flagrant delict

La data de 8 mai a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa prin Blajenii de Sus, pe Drumul Judetean 151.

Intrucat soferul acestuia nu a oprit, politistii au pornit in urmarirea autoturismului, fiind la scurt timp interceptat. A fost identificat conducatorul, un barbat de 49 de ani din Bistrita.

Barbatul care emana halena alcoolica a refuzat testarea cu aparatul alcooltest fiind ulterior condus la spital, unde acesta a refuzat si recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcolemiei.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Beclean in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunea de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii2891 vizualizări10 mai 2024
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0