Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
DRAGI TINERI,VA ASTEPTAM SA NE DEVENITI COLEGI!

Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, prin Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii este partener al Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Bistrita-Nasaud in proiectul educational "Zoom pe viitor" pe tematica consilierii si orientarii scolare la liceu (an scolar 2023- 2024). Consilierii scolari i-au avut alaturi pe politisti in demersurile de informare in liceele din judet

 La inceputul lunii aprilie, Asociatia POV 21, partener de anduranta  al politiei bistritene in proiecte dedicate tinerilor, a organizat evenimentul "Targul de viitor" destinat in special elevilor de liceu din clasele terminale. Sute de elevi din liceele de pe raza judetului, prezenti la eveniment, au fost interesati de standul organizat de I.P.J. Bistrita-Nasaud. Cu aceasta ocazie, acestia au primit informatii despre cele doua institutii de invatamant postliceal care formeaza prin cursuri de zi agenti de politie, despre conditiile de recrutare, probele de evaluare, dar si despre modul de realizare a  repartitiilor la terminarea studiilor, precum si alte informatii relevante pentru viitorii politisti.  

 

In lunile aprilie-mai a.c., politistii de prevenire, alaturi de colegi din structurile de resurse umane, ordine publica, relatii publice, rutiera au avut si alte intalniri cu tinerii pe tema inscrierii la scolile de politie. Subiectul referitor la orientarea spre profesia de politist este, de altfel, abordat de fiecare data in mod rutinier la finalul activitatilor preventive derulate de politisti in liceele din judetul Bistrita-Nasaud.

 

Dragi tineri, va asteptam in randurile noastre! Inca este deschisa perioada de inscriere pentru admiterea la institutiile de invatamant postliceal-politie, sesiunea aprilie-iulie 2024 si sunt disponibile 1.340 de locuri, la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" - Campina si 300 la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" - Cluj-Napoca.

 

Cererile de inscriere pot fi depuse pana la data de 14 mai 2024, inclusiv in zilele de sambata si duminica. Mai multe detalii cu privire la aceasta sesiune de admitere se regasesc pe site-ul MAI:  https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/, precum si pe site-urile fiecarei institutii de invatamant.

0 comentarii1939 vizualizări11 mai 2024
rss 2.0
rss 2.0