Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Dosar penal in urma unui accident cu pagube materiale.

La data de 10 mai a.c., in jurul orei 21:30, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale produs pe Drumul Judetean 172D, in Bistrita Bargaului.

La locul evenimentului, politistii au constatat faptul ca un autoturism condus de un barbat de 68 de ani, domiciliat in Germania a intrat in coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus. In urma evenimentului rutier nu au rezultat raniri de persoane.

Soferul de 68 de ani a fost testat cu  aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 1,20 mg/l alcool pur in aerul expirat, rezultatul fiind negativ in cazul celuilalt sofer.

Barbatul a fost transportat ulterior la spital in vederea recoltarii de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au intocmit un dosar penal si continua cercetarile cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

          Sofer retinut de politistii din Sangeroz-Bai

La data de 10 mai a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Sangeorz-Bai au luat masura retinerii pentru 24 de ore a unui barbat de 38 de ani din Maieru. Acesta este cercetat pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

La aceeasi data, barbatul a fost oprit pentru control de catre politisti in timp ce conducea un autoturism pe Drumul National 17D prin Maieru.

In urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca soferul are anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Acesta a fost testat si cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Politistii din cadrul Politiei orasului Sangeorz-Bai au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si au luat masura retinerii pentru 24 de ore fata de barbatul de 38 de ani.

Acesta a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

 

 

 

          Autoturism neinmatriculat, depistat in urma unui control in trafic

La data de 11 mai a.c., politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Drumul Judetean 172B, intre Rebra si Parva.

La volan a fost identificat un tanar de 24 de ani din Parva.

In urma verificarilor efectuate de catre politisti a rezultat faptul ca numerele de inmatriculare provizorie aplicate pe autoturism sunt expirate de la inceputul anului 2024.

In acest caz, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au intocmit un dosar de cercetare penala cu privire la infractiunea de punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat, urmand documentarea faptei.

 

 

 

Dosar penal la regimul rutier in cazul unui sofer din Rodna

La data de 13 mai a.c., in jurul orei 03:00, politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au efectuat activitati de control al traficului rutier pe raza orasului.

Pentru verificari a fost oprita o autoutilitara condusa de un barbat de 29 de ani din Rodna.

In urma verificarii documentelor, politistii au constatat faptul ca soferul a prezentat pentru control un permis de conducere care ar fi fost eliberat de autoritatile din Romania. Insa intrucat documentul nu prezenta elementele de siguranta si particularitatile unui permis de conducere autentic, politistii au dispus verificari suplimentare, constatand faptul ca barbatul nu detine permis de conducere auto valabil pentru nicio categorie de vehicule.

In consecinta, politistii au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, falsul material in inscrisuri oficiale si uzul de fals, urmand documentarea faptelor si a participatiei penale.

 

 

Depistat in flagrant delict conducand fara permis si sub influenta alcoolului

La data de 12 mai a.c., in jurul orei 20:00, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud,  au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Drumul National 17D, intre Rebrisoara si Nasaud.

La volanul autoturismului a fost identificat un tanar de 21 de ani din Gersa. In urma verificarilor efectuate de catre politisti cu privire la sofer a reiesit faptul ca acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

         Tanarul a fost testat cu aparatele din dotare, rezultand o valoare de 0,84 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, soferul a fost condus la spital in vederea recoltarii de mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

 

 

0 comentarii1673 vizualizări13 mai 2024
rss 2.0
rss 2.0