Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Dosar penal complex solutionat de politisti

In 07.09.2011, Serviciul de Investigare a Fraudelor a finalizat cercetarile in cauza penala complexa privind pe invinuitul M. Liviu, de 35 ani, din Bistrita, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si retinere la sursa, fapte prevazute si pedepsite de Legea nr. 241/2005.

Astfel, susnumitul, in calitate de administrator al unei societati comerciale din Bistrita, prin faptele retinute in sarcina sa, a cauzat bugetului consolidat al statului un prejudiciu in valoare totala de 214.685 lei, din care suma de 197.449 lei reprezinta TVA stabilita suplimentar ca urmare a folosirii de evidente contabile duble si neinregistrarii unor venituri realizate, iar suma de 17.236 lei reprezinta impozite si contributii cu retinere la sursa nevirate in termen.

Prejudiciul total cauzat bugetului de stat a fost recuperat in totalitate, prin aplicarea sechestrului penal asigurator asupra unor bunuri imobile, proprietatea invinuitului.

Dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud.

 

Politistii au desfasurat activitati la unitatile comerciale asigurate cu paza umana proprie sau cu personal de paza, din Bistrita, pentru prevenirea faptelor

de furt din societati comerciale, iar personalul de paza a fost instruit despre obligatiile pe timpul executarii serviciului.

 

 Cu ocazia actiunii desfasurate in 07/08.09.2011, pe linia Legii 333/2003 modificata prin Legea 40/2010,  pentru prevenirea faptelor de furt din societatile comerciale de pe raza municipiului Bistrita, politistii din cadrul Compartimentul Sisteme de Securitate au efectuat verificari la 15 societati comerciale iar personalul de paza  a fost instruit asupra respectarii obligatiilor legale pe timpul

executarii serviciului. Totodata, pentru neregulile constatate, trei agenti de paza au fost sanctionati contraventional.  

                  

 Accident rutier cu trei persoane ranite usor

 

 In 07.09.2011, pe DJ 172, in localitatea Sopteriu, politistii au fost solicitati sa intervina ca urmare a producerii unui accident rutier.  Conducatorul auto P. Stefan, de 25 ani, a pierdut controlul volanului, intrand in coliziune frontala cu un microbuz condus regulamentar de R. Pompei, de 35 ani.

In urma accidentului, au fost raniti usor  B. Andrei de 21 ani, V. Andreea de 22 ani si M. Oana de 20 ani, pasageri in autoturism.

In cauza s-a intocmit dosar penal.

0 comentarii3010 vizualizări08 septembrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0