Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Dosar penal in urma unui accident rutier .

In seara de 20 mai a.c., in urma unei interventii la un eveniment rutier, sesizat prin S.N.U.A.U. 112, politistii s-au sesizat din oficiu si au intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 Vizat de comiterea faptei este un barbat de 50 de ani din Suceava care, in timp ce conducea un autoturism pe Drumul National 17, prin Unirea, a pierdut controlul directiei si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un barbat de 37 de ani din Suceava.

 Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul suceveanului de 37 de ani si de 1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul barbatului de 50 de ani. Acesta din urma a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice in vederea determinarii alcoolemie.

 Politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Bistrita continua cercetarile in cadrul dosarului penal intocmit.

 

 

0 comentarii2457 vizualizări21 mai 2024
rss 2.0
rss 2.0