Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
PERCHEZITII INTR-UN DOSAR DE INSELACIUNE.

La data de 20 iunie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Bistrita-Nasaud au pus in aplicare 7 mandate de perchezitie, la sediile si punctele de lucru ale unor societati comerciale, dar si locuintele unor persoane din judetul Galati si municipiul Bucuresti. 

Perchezitiile au fost desfasurate in cadrul unui dosar penal, aflat sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud si care are ca obiect documentarea si investigarea ilegalitatilor savarsite de persoane implicate in comiterea infractiunii de inselaciune.

 Din cercetarile efectuate, a reiesit faptul ca, la sfarsitul lunii iulie 2023, un barbat, de 31 de ani, impreuna cu sotia sa, administrator al unei societati comerciale, dar si tatal lui, ar fi indus si mentinut in eroare un barbat, din Nasaud.

 

In fapt, cei trei i-ar fi promis barbatului din Nasaud o casa modulara, tip container, contra sumei de 20.000 de lei, insa, dupa efectuarea platii, barbatul din Nasaud nu ar mai fi primit bunul promis.

 

La perchezitii, au fost descoperite si ridicate mai multe inscrisuri cu valoare probatorie, precum si 20.000 de lei, pentru care s-a instituit masura sechestrului asigurator.

 

Totodata, pe numele barbatului de 31 de ani, din judetul Galati, a fost pus in executare un mandat de aducere, acesta fiind condus la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

 

In urma audierilor, barbatul de 31 de ani a fost retinut, pentru 24 de ore.

 

In cursul zilei de astazi, 21 iunie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud, in vederea dispunerii unei noi masuri preventive.

 

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea documentarii cauzei si tragerii la raspundere a persoanelor vinovate.

 

Suportul de specialitate a fost acordat de catre Directia Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane si Biroul de Analiza a Informatiilor Bistrita-Nasaud.

 

Actiunea a beneficiat de sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, al politistilor specializati in investigarea criminalitatii economice, criminalisti si luptatori ai serviciilor pentru actiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Galati, Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - sectoarele 1, 3 si 6.

0 comentarii2023 vizualizări21 iunie 2024
rss 2.0
rss 2.0