Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
SINTEZA ACTIVITATILOR DESFASURATE DE POLITISTI IN MINIVACANTA DE RUSALII.

In perioada minivacantei de Rusalii, sute de politisti de la ordine publica, rutiera, arme, explozivi si substante periculoase, investigarea criminalitatii economice, actiuni speciale si investigatii criminale au actionat pentru ca toti locuitorii judetului Bistrita-Nasaud sa petreaca in siguranta.

Va multumim ca ati manifestat respect si responsabilitate fata de cei din jur, nefiind inregistrate evenimente grave de natura sa tulbure ordinea si linistea publica.

Astfel, pentru prevenirea unor fapte antisociale au fost avute in vedere mai ales zonele aglomerate, iar politistii au actionat pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica si preintampinarea unor evenimente nedorite.

 

Echipajele politiei rutiere care au actionat pe raza intregului judet au avut ca principal obiectiv asigurarea desfasurarii traficului in conditii optime si de siguranta. S-a asigurat fluidizarea tronsoanelor intens circulate si depistarea acelor conducatori auto care pun in pericol siguranta traficului rutier, fie prin nerespectarea regimului legal de viteza, fie prin conducerea sub influenta alcoolului sau altor substantelor interzise.

 

In perioada 22 iunie - 24 iunie a.c., politistii au intervenit in sprijinul cetatenilor la peste 220 de apeluri semnalate prin S.N.U.A.U. 112. Sute de persoane si autoturisme au fost verificate de catre politisti fiind aplicate aproape 300 de sanctiuni contraventionale In contextul actiunilor desfasurate, au fost constatate in flagrant delict, 8 infractiuni la regimul rutier.

 

Cu privire la neregulile de natura contraventionala constatate a fost dispusa masura retinerii a 52 de permise de conducere iar pentru neregulile constatate la autovehicule, au fost retrase 18 certificate de inmatriculare.

 

Actiunile politistilor au fost desfasurate pentru siguranta dumneavoastra!

0 comentarii1820 vizualizări25 iunie 2024
rss 2.0
rss 2.0