Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Politistii Biroului de Investigatii Criminale Bistrita au identificat trei barbati banuiti de talharie calificata.

Update stire : "Banuit de infractiuni la regimul silvic, retinut pentru 24 de ore, de politistii Biroului pentru Protectia Fondului Forestier si Piscicol". La data de 26 iunie a.c., barbatul de 38 de ani din Romuli, retinut pentru 24 de ore si cercetat pentru infractiuni silvice, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud care a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile.

Politistii Biroului pentru Protectia Fondului Forestier si Piscicol continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de folosirea dispozitivelor speciale de marcat fara drept sau cu nerespectarea reglementarilor specifice in vigoare si tentativa la infractiunea de taierea fara drept de arbori.

 

 

Update: "Banuit de distrugere si amenintare, retinut de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud"

 La data de 26 iunie a.c., barbatul de 38 de ani din Sangeorz-Bai, retinut pentru 24 de ore, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de distrugere si amenintare, a fost prezentat Judecatoriei Nasaud care a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile.

 Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud continua cercetarile in acest caz.

 

 

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Bistrita au identificat trei barbati banuiti de talharie calificata. Cei trei au fost retinuti ieri, in urma unor perchezitii

 La data de 26 iunie a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Bistrita au pus in aplicare 2 mandate de perchezitie domiciliara, ambele in judetul Mures, la locuintele unor persoane banuite de comiterea infractiunii de talharie calificata.

 In fapt, la data de 24 mai a.c., un barbat, de 71 de ani, din Bistrita, a sesizat prin S.N.U.A.U. 112 faptul ca i-au fost sustrase din locuinta o suma de bani si bijuterii. Din cercetarile efectuate, politistii au stabilit faptul ca barbatul ar fi deschis poarta de acces in curtea imobilului pentru trei barbati. 

Ulterior, acestia l-ar fi impins, ar fi patruns in locuinta si i-ar fi interzis barbatului de 71 de ani sa foloseasca telefonul, timp in care ar fi sustras 3.000 de euro, 15.000 de lei si bijuterii in valoare de aproximativ 12.000 de lei. Ulterior, cei trei ar fi plecat cu un autoturism intr-o directie necunoscuta.

 La perchezitii au fost descoperite si ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie pentru cauza. Totodata, politistii au pus in aplicare 3 mandate de aducere, emise pe numele celor trei barbati, cu varste cuprinse intre 27 si 39 de ani, din judetele Arges si Mures. Acestia au fost condusi la sediul Politiei municipiului Bistrita, iar dupa audieri, au fost retinuti pentru 24 de ore.

 In prezent, acestia se afla in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, iar, in cursul zilei de astazi, 27 iunie, vor fi prezentati Parchetului de langa Judecatoria Bistrita, in vederea dispunerii unor noi masuri preventive.

 Actiunea de ieri a beneficiat de sprijinul politistilor de la Serviciul de Investigatii Criminale, Serviciul pentru Actiuni Speciale si Sectia 3 Politie Rurala Lechinta din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si al politistilor de la  Serviciul de Investigatii Criminale, Serviciul pentru Actiuni Speciale si Sectia 14 Politie Rurala Ghindari din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Mures.

 Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane si Biroul de Analiza a Informatiilor Bistrita-Nasaud.

 Politistii Biroului de Investigatii Criminale Bistrita continua cercetarile pentru recuperarea prejudiciului, documentarea activitatii infractionale si tragerea la raspundere penala a persoanelor vinovate de comiterea faptelor.

 

 

0 comentarii1988 vizualizări27 iunie 2024
rss 2.0
rss 2.0