Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Dosare penale intocmite de politistii din Prundu Bargaului, ca urmare a unor constatari in flagrant delict.

La data de 1 iulie a.c., in cadrul activitatilor de monitorizare a traficului rutier, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au oprit un autoturism al carui conducator auto a incalcat regulile de circulatie, in sensul ca a efectuat 2 manevre neregulamentare de depasire.

 Autoturismul in cauza se deplasa pe Drumul National 17, pe directia Vatra Dornei inspre Bistrita, iar la volan a fost identificata o femeie de 48 de ani din Poiana Stampei, judetul Suceava. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca aceasta are suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.  

 Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru comiterea infractiunii de conducere fara permis. Totodata, femeia a fost sanctionata pentru abaterile de natura contraventionale savarsite.

 

 

***

 

La data de 1 iulie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu-Bargaului au depistat si oprit pentru control, un autoturism care se deplasa pe Drumul Comunal 6A din localitatea Livezile.

 La volan a fost identificat un barbat de 74 de ani din Dumbrava, iar in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca acesta detine permis de conducere necorespunzator categoriei din care face parte vehiculul. Rezultatul testarii etilotest a fost negativ.

 In cauza a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

.

 

 

           Barbatul cercetat pentru infractiuni la regimul rutier, retinut de politistii Biroului Rutier, ramane in arest pentru urmatoarele 30 de zile

 Update stire: " Conducator auto retinut pentru 24 de ore, in urma interventiei politistilor Biroului Rutier Bistrita cu privire la o sicanare in trafic"

 La data de 1 iulie a.c., barbatul de 28 de ani din Bistrita, retinut pentru 24 de ore, de politistii Biroului Rutier, a fost prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Bistrita. Impotriva lui, a fost dispusa arestarea preventiva pentru 30 de zile.

 Politistii Biroului Rutier continua cercetarile pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, impiedicarea sau ingreunarea circulatiei pe drumurile publice, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

 

 

 

0 comentarii1967 vizualizări02 iulie 2024
rss 2.0
rss 2.0