Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Actiunile pentru siguranta copiilor continua si pe perioada vacantei

In perioada 18-30 iunie a.c., politistii din cadrul Biroului Siguranta Scolara, impreuna cu politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii si ai structurilor de ordine publica au actionat in vederea prevenirii consumului si comercializarii de tutun si alcool, de catre minori.

 In cadrul activitatilor, politistii au legitimat aproape 200 de persoane. In perioada mentionata au fost instruiti peste 170 de reprezentanti ai societatilor comerciale cu privire la interdictia comercializarii produselor din tutun si alcool minorilor.

 Totodata, in cadrul unor evenimente si tabere organizate au fost desfasurate 8 activitati informativ-preventive pe tema prevenirii consumului de tutun si alcool.

           Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politistii de la Compartimentul Urmariri, cu sprijinul politistilor din Sangeorz Bai

 

 

La data de 2 iulie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Politiei orasului Sangeorz-Bai si ai Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai, au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea.

 

Astfel, politistii au depistat un tanar de 24 de ani din Ciubancuta, judetul Cluj, condamnat sa execute pedeapsa de 1 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 Barbatul a fost incarcerat in penitenciar.

 

 

Dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta unor substante psihoactive, intocmit in urma unei constatari, in flagrant delict, a politistilor de la Biroului Rutier Bistrita

 

La data de 3 iulie a.c., in jurul orei 02.15, politistii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism care circula in regim Taxi, pe raza municipiului Bistrita.

 

La volan a fost identificat un barbat de 46 de ani din Bistrita, iar in urma testarii cu aparatul din dotare, au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a substantelor psihoactive. Mentionam ca aceasta nu reprezinta proba in cadrul dosarului penal, persoana fiind condusa la o unitate medicala, pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substante interzise.

 

In cauza a fost intocmit dosar penal, iar politistii Biroului Rutier continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

 

0 comentarii1946 vizualizări03 iulie 2024
rss 2.0
rss 2.0