Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Mandate de executare a pedepsei inchisorii, puse in aplicare de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale.

La data de 4 iulie a.c., politistii Compartimentului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii, ambele emise de catre Judecatoria Beclean.

 Unul dintre acestea a fost emis pe numele unui barbat de 37 de ani din localitatea Spermezeu, condamnat la pedeapsa de 1 an si 11 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 Celalalt mandat a fost emis pe numele unui barbat de 35 de ani din Pecica, judetul Arad, condamnat la pedeapsa de 4 ani si 4 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

 Cei doi barbati condamnati au fost escortati de politisti pentru a fi incarcerati in penitenciar.

 

 

0 comentarii1799 vizualizări05 iulie 2024
rss 2.0
rss 2.0