Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
SFARSIT DE SAPTAMANA IN SIGURANTA.

10 soferi au ramas fara permis de conducere, dupa ce au pus in pericol siguranta altor participanti la trafic. In acest sfarsit de saptamana, politistii din Bistrita-Nasaud au actionat pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica si prevenirea accidentelor rutiere, dar si in contextul unor manifestari si evenimente publice. Actiunile au vizat cresterea gradului de siguranta in randul cetatenilor, precum si prevenirea accidentelor de circulatie.

Pentru cresterea gradului de siguranta rutiera pe drumurile din Bistrita-Nasaud, politistii au organizat si desfasurat activitati preventive, de supraveghere si control al traficului rutier. Principalul scop al politistilor a fost acela de a depista conducatorii auto care nu respecta normele rutiere si astfel pun in pericol siguranta altor participanti la trafic.

In acest context, au fost efectuate testari cu aparatele din dotare, iar pentru neregulile constatate in cadrul actiunilor punctuale desfasurate au fost retinute 10 permise de conducere si au fost retrase 3 certificate de inmatriculare.

Astfel, in filtrele organizate, au fost verificate 180 de vehicule si peste 250 de persoane. Aproape 50 de soferi din cei opriti pentru control au fost testati si cu aparatele din dotare.

 Cu privire la neregulile constatate, politistii au aplicat 100 de sanctiuni contraventionale, in cuantum de peste 44.000 de lei, iar din totalul acestora, 15 sanctiuni, in cuantum de aproximativ 10.000 de lei au fost aplicate conform Legii 61/1991, pentru nerespectarea unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 

0 comentarii1799 vizualizări08 iulie 2024
rss 2.0
rss 2.0