Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat, intocmit de politistii din Lechinta.

La data de 7 iulie a.c., in urma interventiei la un accident rutier cu pagube materiale, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta s-au sesizat din oficiu si au intocmit un dosar penal pentru punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 Vizat de comiterea faptelor este un barbat de 39 de ani din Bistrita care, in timp ce conducea un ATV, ce nu era inmatriculat sau inregistrat, ajuns in intersectia a doua strazi din Delureni, a intrat in coliziune cu un autovehicul.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,16 mg/l alcool in aerul expirat. Politistii continua cercetarile in cadrul dosarului penal intocmit.

 

 .

 

Soferi fara permis, depistati in flagrant delict, de politistii cu atributii pe linie rutiera

In  dupa-masa de 7 iulie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat, in flagrant delict, un barbat de 48 de ani, din Orheiu Bistritei, in timp ce conducea un scuter fara a detine permis de conducere. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

In cauza a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere .

***

 

La data de 5 iulie a.c., in cadrul actiunilor preventive si de monitorizare a traficului rutier, politistii Compartimentului Rutier Beclean au inregistrat cu aparatul radar, pe Drumul National 17, in Podirei, un autoturism care rula cu viteza peste limita legala. 

 La volan a fost identificat un barbat de 49 de ani, din Bistrita, iar in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca barbatul are suspendat dreptul de a conduce. Rezultatul testarii etilotest a fost negativ.

 In cauza a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

          Nu a oprit la semnalele politistilor, dar a fost prins in scurt timp si s-a ales cu dosar penal pentru infractiuni la regimul rutier 

La data de 6 iulie a.c., in apropierea intersectiei Drumului National 17 cu Drumul Judetean 172D, in Ilva Mica, politistii din Sangeorz-Bai au efectuat semnale de oprire unui autoturism de teren, la volanul caruia se afla un barbat. Conducatorul auto nu s-a conformat, fiind urmarit de politistii Compartimentului Rutier Sangeorz-Bai si cei ai Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai.

 La un moment dat, barbatul a intrat in albia raului Somes, unde a ramas impotmolit. Acesta a abandonat autovehiculul si a fugit, fiind prins rapid de politisti. A fost identificat ca fiind in varsta de 37 de ani din Feldru, iar in urma testarii etilotest, valoarea indicata a fost de 1,03 mg/l alcool pur in aerul expirat, ulterior fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice, in vederea determinarii alcoolemiei. Totodata, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca barbatul are anulat permisul din anul 2021.

 In cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile sunt continuate de catre politistii din Compartimentului Rutier Sangeorz-Bai, sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

 

 

          Conducator auto sub influenta alcoolului depistat, in flagrant delict, de politistii de la Sectia 1 Politie Rurala Bistrita

 La data de 5 iulie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat, in flagrant delict, un barbat de 51 de ani din Ghemes, aflat sub influenta bauturilor alcoolice.

 La momentul depistarii, barbatul se afla la volanul unui autoturism care circula pe Drumul Judetean 173, prin localitatea Milas, iar in urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice, in vederea determinarii alcoolemie.

 In cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile vor fi continuate de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

 

 

0 comentarii1841 vizualizări08 iulie 2024
rss 2.0
rss 2.0