Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Pietoni sanctionati contraventional...aplanarea unui scandal spontan,

 In 26.10.2011, intre orele 14.00-17.00, politistii din cadrul Serviciului Rutier si Biroului Rutier Bistrita au organizat o actiune pentru prevenirea incalcarii normelor rutiere de catre pietoni in Bistrita.

 Cu aceasta ocazie, 36 de pietoni au fost sanctionati contraventional pentru traversare neregulamentara.

 

  •  

 

Politistii continua verificarile pe linie silvica

  In 26.10.2011, politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine publica, impreuna cu specialisti din cadrul I.T.R.S.V. Cluj-Napoca,  au executat o actiune pe linia controlului provenientei materialului lemnos, pe raza comunei Branistea. Au fost efectuate verificari privind activitatea unei societati comerciale, fiind aplicate doua sanctiuni contraventionale, conform Legii nr. 171/2010, in valoare de 2000 lei si s-a confiscat valoric cantitatea de 42,00 mc lemn rotund de esente rasinoase.

 

  •  

 

Actiune comuna in Sarata pentru prevenirea si combaterea delicventei juvenile

 

 

 

            In 26.10.2011, politisti din cadrul Biroului de Ordine Publica, Biroului de Investigatii Criminale, jandarmi si asistenti sociali din cadrul D.G.A.S.P.C Bistrita-Nasaud au organizat o actiune  in sistem integrat pe linia prevenirii si combaterii delicventei juvenile in Bistrita, cartier Sarata.

          Cu aceasta  ocazie au fost depistate 34 de persoane care locuiau intr-un imobil, dintre care 5 persoane care locuiau fara forme legal si 3 minori care nu aveau acte de identitate, fiind aplicate 2 sanctiuni contraventionale in baza OUG 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani.

De asemenea, a fost ridicata in vederea confiscarii o bicicleta a carei provenienta nu a putut fi justificata.

 

  •  

 

Politistii din Milas au intervenit pentru aplanarea unui scandal spontan

  In 26.10.2011 orele 18.20, politistii din cadrul Sectiei 3 Sanmihaiu de Campie au fost sesizati de P. Dumitru de 43 ani despre faptul ca la locuinta lui A. Maria din comuna Milas a izbucnit un scandal spontan.

 Politistul deplasat la fata locului a constatat ca, in jurul orelor 17.00 pe fondul consumului de alcool, intre A. A. de 40 ani din Milas si fratele acestuia A. I. de 44 ani s-a produs o altercatie, in urma careia cel din urma a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud.

In cauza s-a intocmit dosar penal, iar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, se va face incadrarea juridica a faptei.                       

          Cercetarile continua de catre lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie Sanmihaiu de Campie.

 

 

0 comentarii2723 vizualizări27 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0