Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
ACTIVITATI PE RAZA JUDETULUI PENTRU SIGURANTA CETATENILOR

 Avand in vedere activitatile programate in intervalul 31 octombrie - 1 noiembrie, la nivelul judetului, a fost suplimentat numarul echipajelor de ordine publica prezente in strada.  In intervalul 31 octombrie-1 noiembrie a.c., avad in vedere activitatile religioase si nu numai programate pe raza judetului, Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud a suplimentat numarul de politisti care actioneaza in strada. 

Astfel, politistii specializati in ordine publica, circulatie rutiera si investigatii criminale, in colaborare cu Politia locala si jandarmi, vor efectua patrulari 24 din 24 de ore si vor actiona preventiv, urmarind combaterea actelor de comert stradal ilicit, actelor de cersetorie, furturilor din buzunare, precum si pentru asigurarea fluentei traficului rutier.

Echipajele vor actiona indeosebi in zonele cu aglomerari de persoane, a cimitirelor si lacasurilor de cult pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice si prevenirea faptelor antisociale.

 

0 comentarii2688 vizualizări31 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0