Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
CAMPANIA DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE SI DE ECHIPARE CU VESTE REFLECTORIZANTE.

Serviciul Rutier, Sectiile de Politie Rurala si Consiliile locale ale comunelor din judetul Bistrita-Nasaud au desfasurat in 4 octombrie o campanie de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul neechiparii corespunzatoare a conducatorilor de mopede, de vehicule cu tractiune animala si a biciclistilor pe DN 17.  Politistii au impartit aproximativ 300 de veste reflectorizante, iar initiativa lor a fost primita cu entuziasm.  

 Campania de prevenire initiata de Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud pe raza judetului are drept scop reducerea victimizarii populatiei prin accidente de circulatie produse ca urmare a nerespectarii prevederilor legale privind echiparea corespunzatoare cu elemente fluorescent-reflectorizante si lumini pe timp de noapte sau in conditii meteo nefavorabile. Campania s-a defasurat pe DN 17, existand mai multe puncte in care au fost prezenti politistii, incepand cu Tiha-Bargaului, Prundu-Bargaului, Unirea, Livezile, Viisoara, Sigmir, Sieu-Magherus, Galatii-Bistritei, Beclean, dar si alte locatii.

Echipajele de politie rutiera au impartit participantilor la trafic vizati veste reflectorizante, dar si sfaturi si recomandari privind circulatia in siguranta pe drumurile publice. Cetatenii au fost receptivi la recomandarile politistilor, care au urmarit astfel sa ii constientizeze ca echiparea corespunzatoare a lor si a vehiculului, pe timp de nopate sau conditii meteo nefavorabile poate fi decizia care le salveaza viata.

0 comentarii2786 vizualizări05 noiembrie 2011




rss 2.0
rss 2.0