Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
ACTIVITATI PREVENTIVE CU ELEVII.

 In 11 noiembrie, la Scoala Generala nr. 1 din Bistrita, politistii vor organiza activitati preventive cu elevii claselor I-IV si aplicatii practice in care vor fi folosite autospecialele de politie rutiera si indicatoare rutiere. De asemenea, maine se va incheia si Campania de prevenire Tu cui dai accept? si vor fi decernate premiile.

            Politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, Serviciului Rutier si ofiterul de relatii publice vor fi prezenti la Scoala Generala nr. 1 din Bistrita, unde, intre orele 08.30-09.00 vor fi decernate premiile elevilor care s-au implicat in Campania de prevenire a pornografiei infantile pe internet, Tu cui dai accept?.

          Intre orele 10.15-11.00, adjunctul Sefului Politiei Municipiului Bistrita, comisar Mihai Butta si politisti din cadrul Biroului Rutier vor desfasura activitati preventive cu elevii claselor I-IV.

Elevilor le vor fi prezentate 2 autospeciale de politie rutiera si special pentru ei, in curtea scolii va fi amenajata o pista cu indicatoare rutiere si semafoare, pentru exemplificarea practica a recomandarilor preventive pe linie rutiera.

Politistii ii vor sfatui pe copii cum sa traverseze regulamentar, le vor distribui pliante cu recomandari si de asemenea, indicatii privind comportamentul fata de persoane necunoscute si masuri de autoprotectie.

0 comentarii2800 vizualizări10 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0