Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
EFORTURI COMUNE PENTRU PROTEJAREA FONDULUI FORESTIER.

In 11.11.2011, la sediul Directiei Silvice Bistrita, in baza Planului comun de actiune "SCUTUL PADURII 2011" a fost organizata o intalnire a grupului de lucru pe linia prevenirii si combaterii taierilor ilegale de arbori. Totodata, a fost semnat Planul comun pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in legatura cu recoltarea, transportul si comercializarea pomilor de Craciun. La intalnirea organizata la sediul Directiei Sivice Bistrita-Nasaud au participat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vanatoare Cluj-Napoca, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud, ai Directiei Silvice Bistrita, precum si sefii ocoalelor silvice de stat sau private din judet.

 Cu aceasta ocazie a fost discutat si semnat Planul comun pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in legatura cu recoltarea, transportul si comercializarea pomilor de Craciun, activitatile urmand a se  derula in perioada 15 noiembrie - 24 decembrie.

          Astfel, vor fi efectuate verificari  in fondul forestier pentru prevenirea si combaterea taierii unor astfel de pomi, pentru depistarea persoanelor care transporta in mod ilegal pomi de Craciun si nu in ultimul rand, in pietele si targurile in care se comercializeaza.

            De asemenea, in cadrul intrunirii s-a efectuat analizarea  activitatilor comune desfasurate in anul 2011 pe linia prevenirii si combaterii taierilor ilegale de arbori, dinamica ilegalitatilor comise la regimul silvic si aspecte de ordin preventiv pe aceasta linie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2737 vizualizări14 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0