Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Inconstienti la volan OPRITI de catre politisti.

In 16.11.2011, ora 22.16,  politistii din cadrul Biroului Rutier au urmarit un autoturism a carui conducator auto a incalcat regulile de circulatie, neoprind la semnalul acestora.

In urma verificarilor a fost identificat conducatorul auto ca fiind A. Narcis de 21 din Bistrita care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Celui in cauza  i s-a intocmit dosar penal. Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

In aceeasi zi la ora 23.00 politistii au depistat pe C.Vasile de 22 ani din Bistrita  in timp ce conducea  acelasi autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Celui in cauza i s-a intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de catre o persoana, fara a detine permis de conducere .

Cercetarile continua de Biroul Rutier.

  •  

            In 16.11.2011 pe DN 17D, in localitatea Salva politistii au depistat D. Alexandru de 21 ani din Teremia Mare, judetul Timis, care conducea un autoturism fara a  poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule.

           Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal.

 Cercetarile continua de Sectia 6 Politie.

 

  •            In 16.11.2011, pe DN 17D,  pe raza localitatii Feldru, politistii au depistat pe A. Emil  de 35 ani din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism fara a  poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule.

            In cauza s-a intocmit dosar penal.        

            Cercetarile continua de Sectia 6 Politie.

 

 

 

Actiuni preventive organizate de politisti  

 In 16.11.2011, politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica au executat o actiune pe linia controlului provenientei materialului lemnos, pe Valea Budacului si Valea Somesului, ocazie cu care  a fost confiscata cantitatea de 13,8 m³ material lemnos in valoare de 1891,18 lei si au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 2000 lei.

 

  •  

In 16.11.2011 intre orele 06.00-   08.00, politistii impreuna cu jandarmii au organizat actiuni in sistem integrat pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor contra patrimoniului precum si pe linia evidentei populatiei.

Cu aceasta ocazie, au fost verificate persoane si  locatii  de pe raza municipiului Bistrita si s-au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 415 lei.

  •  
1 comentariu2744 vizualizări17 noiembrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0