Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Fii precaut. Hotii nu dorm.

INCEPE CAMPANIA DE PREVENIRE A FURTURILOR DIN LOCUINTE  "FII PRECAUT. HOTII NU DORM!"   In perioada decembrie 2011-ianuarie 2012, Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud deruleaza Campania de prevenire a furturilor din locuinte "Fii precaut. Hotii nu dorm!", un demers preventiv de anvergura nationala, realizat de IGPR in colaborare cu Groupama Asigurari.

 Campania are drept scop informarea populatiei din mediul urban cu privire la modalitatile de protectie a caselor, in special prin adoptarea unei atitudini preventive in diverse situatii care pot influenta siguranta locuintelor dintr-un imobil.  Campania beneficiaza ca materiale de suport de pliante si afise cu mesajul specific, realizate de Inspectoratul General al Politiei Romane in parteneriat cu Groupama Asigurari.

Ofiterii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, dar si din alte structuri, vor desfasura mai multe activitati in cadrul campaniei,  respectiv:

?intalniri cu administratorii asociatiilor de locatari din mediul urban si  prelucrarea de informatii preventive, precum si distribuirea de pliante si flyere in zonele cu aglomerari mari de locuinte in constructii,  fiind angrenati ofiterii din cadrul Compartimentului de prevenire, 31 de politisti de proximitate si 40 de elevi voluntari;

?organizarea unui PUNCT DE INFORMARE pe str. Liviu Rebreanu din Bistrita (zona pietonala), in colaborare cu sucursala Groupama Bistrita;

    ?distribuirea de materiale informative in societati comerciale din judetul Bistrita-Nasaud si organizarea unor activitati de informare a angajatilor;

?distribuirea de materiale informative in Complexul Comercial "Cibela" Bistrita si in magazinele avand ca obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii;

? transmiterea de informatii preventive pentru prevenirea furturilor din locuinte si realizarea autoprotectiei cetatenilor.

           Pe intreaga durata a campaniei, cetatenii  vor fi informati atat cu privire  la cazuri concrete sesizate pe aceasta linie, cat si cu recomandari preventive de natura a proteja patrimoniul.

Va vom tine la curent privind calendarul campaniei.

0 comentarii3178 vizualizări06 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0