Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Barbatul care a atacat un politist a fost arestat.

In baza probelor administrate in cauza privind invinuitul R.S de 49 de ani cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj si tentativa de omor deosebit de grav, Tribunalul Bistrita-Nasaud a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.  

 

  •  

 Suspect de furt identificat rapid si prejudiciu recuperat.

 In 08.12.2011, politistii au fost sesizati de B. Mariana de 37 ani din Domnesti ca persoane necunoscute au patruns in locuinta sa pe o usa lasata neasigurata si i-au sustras un telefon mobil marca LG.

In urma masurilor intreperinse cu operativitate de lucratorii Sectiei nr. 1 Politie Rurala, a fost identificat suspectul principal ca fiind L. Victor de 21 ani din Prundu-Bargaului. Asupra acestuia a fost gasit telefonul mobil reclamat sustras, care a fost restituit proprietarei.

In cauza s-a intocmit dosar penal.

 

  •  

 

Actiuni preventive organizate de politisti

 In 08.12.2011, lucratorii din cadul Sectiei nr. 5 Politie Rurala Petru Rares au organizat o actiune pe linia respectarii prevederilor legale in domeniul silvic, combaterea comertului ilicit si prevenirea evenimentelor rutiere in zona de competenta.

Au fost aplicate 17 sanctiuni contraventionale, a fost confiscat lemn in valoare de 210 lei si tigari de provenienta Ucraina in valoare de 136 lei.

 

  •  

 

Cercetat pentru distrugere

 In 08.12.2011, politistii din cadrul Sectie nr. 7 Sangeorz-Bai au fost sesizati ca in Lesu un barbat sparge geamurile Primariei cu un topor.

Imediat la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie. La sosirea politistilor, barbatul a fugit, dar a fost prins si identificat ca fiind C. Robert de 20 ani din Timisoara.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si distrugere, in prezent barbatul fiind internat in vederea expertizarii din punct de vedere psihiatric.

 

 

 

 

1 comentariu2856 vizualizări10 decembrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0