Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 21 Iunie 2024 - 14587
Suspecti de furt identificati in urma cercetarilor efectuate de politisti

 In 09.12.2011, politistii au fost sesizati de P. I. din  Bistrita ca in perioada 03 - 09.12.2011  persoane necunoscute i-au sustras autoturismul marca Dacia,  parcat in cartierul Viisoara.

In urma cercetarilor efectuate de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, acestia au localizat autoturismul in cauza, demontat in proportie de 80%, in incinta unui punct de colectare a fierului vechi pe raza localitatii Lechinta. In continuarea verificarilor, politistii au identificat suspectul principal pentru comiterea furtului, respectiv M.C. de 28 ani din Bistrita.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

  •  

 

            In 13.12.2011, politistii au fost sesizati ca intr-un supermarket din Bistrita au fost surprinse doua persoane care au incercat sa sustraga produse in valoare de 117 lei.

          Echipajul deplasat la fata locului i-a identificat pe N.D. de 16 ani si V.D. de 15 ani, ambii din Cepari.

          Cercetarile continua de catre Biroul de Ordine Publica.

 

  •  

 

Verificari pentru combaterea delictelor silvice

  In 13.12.2011, politisti din cadrul Serviciului de Ordine Publica si angajati ai Ocolului Silvic Valea Ilvei au desfasurat o actiune pe linia ocntrolului provenientei si comercializarii materialului lemnos pe Valea Ilvelor.

In cadrul activitatilor, au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale pentru incalcarea legislatiei silvice si au fost ridicati in vederea confiscarii 28 de pomi de Craciun in valoare estimata de 798 lei.

Totodata, si pe raza comunelor din Valea Budacului au actionat politisti din cadrul Sectiei 1 Bistrita impreuna cu silvicultori de la Ocolul Silvic Dealu Negru, ocazie cu care au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale  si a fost confiscat material lemnos in valoare de 470 lei.

 

  •  

 

Eveniment rutier

 In 13.12.2011, in Bistrita, conducatorul auto D.V. de 58 ani din Livezile l-a acrosat pe D.D. de 56 ani din Bistrita care, in calitate de pieton, s-a angajat in traversarea strazii la o distanta de 2 metri  de trecerea de pietoni semnalizata si marcata corespunzator.

In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a pietonului, care a refuzat transportarea la spital.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Cercetarile continua de Biroul Rutier.

 

 

 

2 commentarii2758 vizualizări14 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0