Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Un barbat dat in urmarire la nivel national a fost gasit a doua zi decedat. "Siguranta in strada"

In cadrul cercetarilor urmeaza a se stabili cauza decesului. In 14.12.2011, ora 09.00, politistii din cadrul Sectiei 2 Prundu Bargaului au fost sesizati de T. P. din localitate ca in 11.12.2011, fratele sau T. I. de 65 ani a plecat de la domiciliu si nu s-a mai intors. Politistii din cadrul Compartimentului Urmariri au demarat verificarile in vederea localizarii acestuia si s-a dispus masura urmaririi la nivel national.

 In 15.12.2011, in cadrul cercetarilor efectuate, in locul numit La slatina pe raza localitatii Josenii Birgaului, a fost gasit cadavrul acestuia. La examinarea exterioara, cadavrul nu prezinta urme de violenta. In cauza urmeaza a se efectua necropsia si a se stabili cauza decesului. Cercetarile continua de catre Sectia 2 Politie Rurala Prundu Birgaului.

 

  •  

"Siguranta in strada"

           In 15.12.2011 intre orele 14,00-18,00, la nivelul politiei Municipiului Bistrita a fost organizata o actiune in sistem integrat intitulata "Siguranta in

strada",  in care au fost angrenati  politisti din cadrul Sectiei nr.1 Politie Rurala, Biroul Ordine Publica si Biroul Rutier.

          Actiunea a vizat prevenirea faptelor antisociale, a furturilor, cersetoriei precum si a altor fapte de tulburare a ordinii si linistii publice comise in strada,  dar si  verificarea legalitatii transportului de material lemnos -pomi de Craciun si pentru verificarea respectarii reglementarilor la regimul rutier.

          Cu ocazia actiunii au fost depistate 8 persoane care apelau la mila publicului,  au fost aplicate 47 sanctiuni contraventionale si au fost retinute in vederea suspendarii dreptului de a conduce  2 permise.

          De asemenea, au fost confiscati 48 de brazi detinuti fara documente legale.

          Politistii au recomandat cetatenilor informatii utile pentru prevenirea furturilor din societati si au imparti pliante cu sfaturi preventive specifice perioadei.

 

  •  

 

Accidente rutiere pe fondul neacordarii de prioritate.

  In 15.12.2011,  orele 18,05 in Bistrita la intersectia str. Drumul Cetatii cu Drumul Dumitrei Vechi, conducatoarea auto O. F. de 35 ani din Singeorz Bai nu s-a asigurat corespunzator  si nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei condusa de H. T. de 47 ani din Bistrita, autoturismul fiind colizionat in partea lateral dreapta, iar apoi proiectat in gardul si poarta de acces ale unui imobil de pe str. Drumul Dumitrei Vechi si intr-un autoturism parcat.

          In urma accidentului au rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto si avarii la cele trei autoturisme.

Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

  •  

 In 15.12.2011 orele 14.53, in localitatea Beclean pe DN 17, conducatorul auto C. D. de 22 ani din Romuli, nu a acordat prioritate de trecere mopedului condus de M. F. de 36 ani din Ilva Mare, cu care a intrat in coliziune.

          Din accident a rezultat ranirea grava a mopedistului.

          In urma testarii cu aparatul  etilotest, conducatorul mopedului se afla sub influenta bauturilor alcoolice (0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat)

          Cercetarile continua de catre Serviciul Rutier.

 

  •  

 

Actiuni pentru prevenirea absenteismului scolar

          In 15.12.2011 intre orele 10.00-11.00 politistii au efectuat o actiune pe linia combaterii absenteismului scolar pe raza orasului Beclean, ocazie cu care au fost depistati 15 elevi care nu frecventau cursurile scolare.

          Au fost intocmite informari catre unitatile de invatamint unde sunt inscrisi pentru luarea masurilor disciplinare.

 

 

0 comentarii2856 vizualizări16 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0