Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 03 Decembrie 2023 - 14587
Politistii bistriteni va doresc " Sarbatori de iarna in siguranta!"

 In aceste zile politistii bistriteni si-au concentrat eforturile preventive asupra zonelor cu aglomerari  umane specifice sarbatorilor de iarna. Daca ieri au fost prezenti cu informatii preventive in centrele comeriale bistritene, astazi se vor indrepta impreuna cu elevii voluntari spre cele trei piete ale municipiului. Vor veghea asupra persoanelor prezente in piete, asupra bunurilor si banilor acestora si vor distribui pliante cu sfaturi legate de prevenirea furturilor din buzunare, genti, posete. 

Actiuni similare se desfasoara in aceasta perioada si in celelalte orase .

 

  •  

Verificari pentru combaterea delictelor silvice

           In 21.12.2011, politistii din cadrul Biroului Delicte Silvice impreuna cu jandarmi si silvicultori din cadrul O.S. Bistrita si O.S. Bistrita Bargaului,  au desfasurat o actiune pe linia controlului provenientei si comercializarii materialului lemnos si a pomilor de Craciun, pe Valea Bargaului si Budacului. Cu aceasta  ocazie au fost aplicate  doua sanctiuni contraventionale in valoare de 2000 lei si au ridicati in vederea confiscarii un numar de 20 pomi de Craciun, in valoare de 400 lei si 5,102 m.c cherestea rasinoase in valoare de 1976 lei.

 

          In aceeasi zi, in jurul orei 04.30, in cartierul Unirea, in cadrul activitatilor specifice desfasurate, politistii au depistat pe C.  Petru de 41 ani din Bistrita Bargaului care transporta cu o autoutilitara cantitatea de 5,102 m.c. cherestea rasinoase fara a detine documente conform normelor legale.

          In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca materialul lemnos provenea de la o instalatie de debitat neautorizata, iar documentele prezentate pentru control au fost achizitionate de catre proprietara cherestelei C. Ioana de 33 ani din Colibita, de la administratorul societatii in cauza.

          Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Biroului Delicte Silvice, sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals in inscrisuri oficiale si uz de fals.

 

  •  

          In 21.12.2011orele 04.50, politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Singeorz-Bai  au identificat in trafic in localitatea Ilva Mica pe B. Ionel de 19 ani  din  Rodna care transporta cu  o autoutilitara 30 pomi de Craciun fara a respecta normele legale.     

Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda de 2000  lei, iar pomii de Craciun in valoare de 744 lei au fost retinuti in vederea confiscarii.

  •  

 

Evenimente rutiere cercetate de politisti

 In  21.12.2011 orele 16.35, in localitatea Beclean, C. Ioan de 30 ani din Beclean, in timp ce conducea un autoturism, din cauza neatentiei, in timp ce efectua manevra de mers  inapoi a surprins si accidentat usor pe K. Elisabeta de 48 ani din Beclean, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nemarcat.

          Cercetarile continua de Politia oras Beclean .

 

  •  

In 21.12.2011 politistii au depistat in trafic in localitatea Rebra pe  M.Vasile de 22 ani din  Bistrita care  ce conducea un autoturism neinmatriculat .

Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

 

 

0 comentarii2702 vizualizări23 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0