Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Batut intr-un bar, evenimente rutiere, ...l-a gasit spanzurat.

In 23.12.2011, ora 02.00  politistii au fost sesizati prin sistemul apeluri de urgenta 112 de A. Pavel din Lunca Ilvei despre faptul ca, in seara zilei de 22.12.2011 fiul sau  A. Vasile de 31 ani  a fost batut intr-un  bar  din localitate. 

 In urma investigatiilor efectuate s-a stabilit ca victima a fost agresata  pe fondul consumului de alcool de C. Emil de 18 ani  si P. Viorel de 24 ani,  care i-au aplicat mai multe lovituri in urma carora a cazut pe o placa de beton din apropierea barului.

In urma examinarii medico-legale s-a stabilit ca victima necesita 55 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare, leziunile suferite nefiind de natura a-i pune in primejdie viata.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala.

Cercetarile continua de Serviciul de Investigatii Criminale.

 

  •  

Evenimente rutiere cercetate de politisti

 In  23.12.2011, orele 13.01, pe DJ 172, in localitatea Rebrisoara, conducatorul auto A. Vasile de 23 ani din Parva, in timp ce conducea un autoturism, din cauza neatentiei si a nepastrarii distantei laterale in timpul depasirii, a acrosat pe un minor de 10 ani din  Rebrisoara care se deplasa pe  bicicleta in aceeasi directie de mers si care s-a dezechilibrat in momentul in care a ferit o groapa de pe marginea carosabilului.

Din accident a rezultat ranirea grava a minorului.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ,  fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile continua de Politia Oras Nasaud.

 

  •  

 In 23.12.2011, orele 16,15 in localitatea Nasaud,  P. Cosmin de 29 ani din  Timisoara,  in timp ce conducea un autoturism, a acrosat un minor de 8 ani din localitate, care s-a angajat in traversarea neregulamentara a drumului public prin loc nepermis fara sa se asigure. 

Din accident a rezultat ranirea usoara a minorului. 

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ,  fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile continua de Politia Oras Nasaud.

 

  •  

In 25.12.2011, ora 19.55, pe DN 17, in localitatea Tiha Birgaului, conducatorul auto Cornel V. de 44 ani din localitatea Mijlocenii Birgaului, in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice (0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat), a acrosat pe H. Ioana de 52 ani din Tiha Birgaului, care  a traversat drumul prin loc nepermis si fara sa se asigure.

          Din accident a rezultat decesul femeii.

Cercetarile continua de Serviciul Rutier Bistrita-Nasaud, pentru ucidere din culpa si "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legala".

  •  

 

 

In 25.12.2011, ora 20.36,  pe DN 17 in localitatea Ciceu Mihaiesti , conducatorul auto P. Gheorghe de 43 ani din Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism a surprins si accidentat pe numitul N.  Lucian de 41 ani  din localitatea Ciceu Mihaiesti, care se deplasa pe mijlocul benzii din dreapta drumului in acelasi sens de mers.

            Din accident a rezultat decesul lui  N. Lucian.

            Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

            Cercetarile continua de Politia oras Beclean .

  •  

 

In 25.12.2011, ora 17.30, pe DN 17- in localitatea Ciceu Mihaiesti politistii l-au depistat pe C.  Octavian de 40 ani din localitatea Caseiu, judetul Cluj , in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat,fiind sub influenta bauturilor alcoolice ( 0,79 mg/l  alcool pur  in aerul expirat).

          Cercetarile continua de Sectia 5 Politie Rurala Petru Rares, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, cu numere false de inmatriculare si cu o imbibatie alcoolica peste limita legala.

 

  •  

 

In 27.12.2011, ora 01.00  politistii l-au identificat in trafic pe R. Ovidiu de 39 ani din Bistrita , in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice (0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat).

Conducatorului auto i s-au recoltat probe biologice in vederea stabiliriii alcoolemiei, cercetarile fiind continuate de catre Biroul Rutier.

 

  •  

In 26.12.2011 orele 22.10, in localitatea Uriu pe DN 17, G. George de 22 ani  din Salva,  in timp ce conducea un autoturism,  din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum a pierdut controlul volanului si a parasit partea carosabila, lovind un gard din beton.

          Din accident a rezultat ranirea usoara a unei tinere de 16 ani din Salva, pasagera in autoturism.

          Cercetarile continua de catre Politia oras Beclean.

 

 

  •  

Politistii au fost sesizati despre decesul unui barbat

 In 25.12.2011 politistii au fost sesizati de C. Erika de 35 ani din localitatea Susenii Birgaului despre faptul ca l-a gasit spanzurat pe sotul ei C. Marian de 41 ani, in locuinta comuna.

 In urma examinarii exterioare a cadavrului nu s-au constatat semne de violenta.

Cauza decesului urmeaza a fi stabilita cu ocazia efectuarii necropsiei.

          Cercetarile continua de Sectia 2 Politie Rural                                                                                                                                                                                                                               

1 comentariu2688 vizualizări27 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0