Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Mandat european de arestare pus in aplicare de catre politisti.

In 28.12.2011, orele 09.30 politistii au depistat pe raza localitati Reteag pe I. Anda de 23 ani din Reteag impotriva careia autoritatile Germane au emis Mandat european de arestare pentru comiterea infractiuni de furt calificat.

Aceasta  a fost incarcerata in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Bistrita-Nasaud .

  •  

 

Nu a respectat indicatorul "STOP" la un pasaj de trecere peste calea ferata

 In 28.12.2011, orele 21.33, in municipiul Bistrita  O. Adrian de 20 ani din Monor, in timp ce conducea un autoturism la un pasajul de trecere peste calea ferata fara bariere   nu a respectat semnificatia indicatorului rutier "STOP" si nu s-a asigurat corespunzator, motiv pentru care a fost surprins si accidentat de trenul personal Bistrita Birgaului- Bistrita, care circula spre Bistrita.

Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto  si a pasagerilor U. Cristian de 25 ani si C.  Monica de 21 ani .

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ si i  s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

0 comentarii2723 vizualizări29 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0