Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept. Un barbat a fost gasit decedat.

In 29.12.2011, orele 19.30 politistii au identificat pe un raft al unui magazin din Feldru 18 pachete cu 90 lumanari pirotehnice expuse in vederea comercializarii. Intrucat societatea nu figureaza ca persoana juridica autorizata sa detina si sa comercializeze astfel de articole acestea au fost  ridicate in vederea confiscarii iar administratorul societatii H. Dragos este cercetat pentru savarsirea infractiunii de " operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept".

 

          In 29.12.2011, orele 20.40, pe raza localitatii Feldru a fost depistat un minor de 15 ani din localitate care detinea fara drept 200 cutii pocnitori si 5 pachete cu bile pirotehnice.

          Obiectele detinute contrar legii au fost ridicate in vederea cercetarilor.

Cel in cauza este cercetat pentru savarsirea infractiunii de " operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept".

         Cercetarile continua de Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase.

  •  

Politistii au fost sesizati ca un barbat a fost gasit decedat

 

In 29.12.2011, ora 07.55  politistii au fost sesizati prin sistemul de apeluri de urgenta 112 despre faptul ca la intrarea in localitatea Telciu se afla un barbat spanzurat de puntea de peste raul Salauta.

         In urma cercetarilor efectuate la fata locului acesta a fost identificat ca fiind C.Nicolaie de 19 ani  din Nasaud.

Cadavrul a fost depus la Sectia Prosectura a Spitalului Judetean Bistrita- Nasaud in vederea efectuarii necropsiei.

Cercetarile continua de Sectia 6 Politie Nasaud.

  •  

Evenimente rutiere cercetate de politisti

 

In 30.12.2011, ora 00.39 pe DN 15 A, carosabil acoperit cu zapada,  D. Dan de 45 ani din Miresu Mare, jud. Maramures, in timp ce se deplasa dinspre Reghin spre Teaca,  la volanul unei autoutilitare, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, intr-o curba a parasit partea carosabila si a iesit pe campul din stanga sensului de mers.

Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si ranirea grava a pasagerului M. Daniel de 39 ani din Miresu Mare.

Cercetarile continua de Serviciul Rutier Bistrita-Nasaud.

 

  •  

In 29.12.2011, orele 17.30, pe DJ 173 A, in localitatea Prundu Birgaului, politistii au depistat pe   B.  Anton de 59 ani din localitate care conducea un autoturism radiat din circulatie.

Cercetarile continua de lucratori din cadrul Sectiei 2 Politie Prundu Bargaului.

 

  •  

In 29.12.2011, orele 04.52 pe DJ 172, in localitatea Cociu politistii au depistat  pe N. Liviut de 35 ani din Tirlisua in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice ( 0,49 mg/l vapori alcool pur in aerul expirat).

Cercetarile continua de Sectia 4 Politie Beclean.

  •  

 

In pragul Noului An Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud ureaza tuturor "La multi ani!"

In aceasta perioada, cu scopul de a asigura bistritenilor sarbatori fericite, fara evenimente neplacute, politistii vor fi prezenti la datorie actionand pentru combatere incalcarii prevederilor legale privind ordinea si siguranta publica.

Adresam tuturor participantilor la trafic solicitarea de a conduce preventiv, de a se adapta la conditiile de drum si de a nu se urca la volan sub influenta bauturilor alcoolice.

 

Sarbatori fericite si in siguranta alaturi de cei dragi!

0 comentarii2702 vizualizări30 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0