Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
ACTIVITATI PE RAZA JUDETULUI PENTRU SIGURANTA CETATENILOR

Avand in vedere evenimentele religioase prilejuite de Sfintele Sarbatori de Boboteaza si Sf. Ioan Botezatorul la nivelul judetului, a fost suplimentat numarul echipajelor de ordine publica prezente in strada pentru a le asigura bistritenilor sarbatori linistite.        

           In intervalul 6-7 ianuarie  a.c., avand in vedere manifestarile religioase programate pe raza judetului, Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud a suplimentat numarul de politisti care actioneaza in strada. 

Astfel, politistii specializati in ordine publica, circulatie rutiera si investigatii criminale, in colaborare cu Politia locala si jandarmi, vor fi prezenti in strada, indeosebi in zona lacasurilor de cult si vor actiona preventiv, urmarind combaterea actelor de cersetorie, a furturilor din buzunare, a faptelor cu violenta dar si pentru asigurarea fluentei traficului rutier.

Echipajele vor actiona indeosebi in zonele cu aglomerari de persoane si a lacasurilor de cult pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice si prevenirea faptelor antisociale.

           Cu aceasta ocazie Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud ureaza La multi Ani tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica!

 

3 commentarii2667 vizualizări05 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0