Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Au fost identificati suspectii principali pentru comiterea a trei infractiuni de furt. Minor decedat in Gersa.

  In 05.01.2012, in urma investigatiilor efectuate de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, au fost identificati suspectii principali pentru comiterea a trei infractiuni de furt. Astfel, F. Marius de 27 ani din Bistrita este suspectat ca in  15.10.2011 a sustras o bicicleta  pe str. Dragos Voda, B. A. de 15 ani din Galatii Bistritei ca in 25.11.2011 a sustras un telefon mobil din clasa iar H. S. de 17 ani din Bistrita este cercetat pentru sustragerea unui telefon mobil in 3 noiembrie din zona unui teren de sport din Bistrita.

          Prejudiciul total estimat la 800 lei a fost recuperat integral iar bunurile au fost restituite proprietarilor.

         Cercetarile continua de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale.

 

  •  

 

Evenimente rutiere

           In 05.01.2012, orele 11:30 pe DN 17, in  localitatea Uriu, pe sensul de mers Beclean - Dej, conducatorul auto S. Virgil de 32 ani  din Bistrita,  din cauza neadaptarii vitezei  in curba, a pierdut controlul volanului, a derapat si a intrat pe contrasens, parasind partea carosabila, unde a accidentat-o grav pe M. Maria de 62 ani din Malut  si a ranit-o usor pe  H. Ana de 68 ani din Uriu, care se deplasau pe trotuarul din stanga drumului.

          Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

In cauza s-a intocmit dosar penal.

 

 

  •  

  In 06.01.2012, orele 00.10 pe str. Granicerilor din orasul Nasaud conducatorul auto V. Cosmin de 22 ani din cauza vitezei neadaptata la conditiile de drum si aflandu-se sub influenta alcoolului (0,83 mg/l alcool pur in aerul expirat),  a pierdut controlul asupra directiei de mers, intrand in coliziune cu 3 autoturisme ce erau stationate regulamentar pe partea dreapta a sensului de mers.

Din accident au rezultat avarii la cele patru autoturisme.

Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal,  iar cercetarile sunt continuate de catre lucratorii din cadrul  Politiei Orasului Nasaud.

 

  •  

   In  05.01.2012, ora 16.50, in  Rebrisoara, a fost depistat L. Viorel de 18 ani din Podirei in timp ce conducea un autoturism avand autorizatia de circulatie provizorie  expirata din data de 25.08.2011 si fara a detine permis de conducere.

In urma verificarilor, s-a constatat ca autoturismul i-a fost  incredintat de tatal sau, care era pasager in masina.

           Conducatorului auto i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui autoturism neinmatriculat si fara permis de conducere iar tatalui pentru incredintare a unui autovehicul unei persoane care nu poseda permis pentru nicio categorie de vehicule si punerea in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat.

Cercetarile continua in cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud. 

 

 

 

 

Coliziune intre trei autoturisme pe fondul neadaptarii vitezei

  In 04.01.2012, orele 10.12 pe DJ 172 A, in  localitatea Rusu de Jos, conducatorul auto  G. Liviu de 36 ani din Malin,  din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a derapat si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, acesta intrand la randul sau in coliziune cu autoturismul care circula in spatele sau.

Din accident a rezultat ranirea usoara a unui copil in varsta de 8 ani.

Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

 

 

  •  

 

Neacordare de prioritate

  In 04.01.2012, orele 17.31, pe B-dul Republicii din Bistrita, conducatorul auto G.Victor de 54 ani din Bistrita nu a acordat prioritate de trecere lui R. Gabriela de 17 ani care, in calitate de pieton, se afla angajata in traversarea strazii pe marcajul trecerii pentru pietoni.

Din accident a rezultat ranirea usoara a pietonului nefiind necesara internarea in spital. Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

 

 

  •  

 Minor decedat in Gersa

  In 04.01.2012, orele 13.30, pe raza comunei Rebrisoara, sat Gersa I, in zona paraului "Dobodita",  M. D. de 14 ani din localitatea Rebrisoara,  in timp ce tracta lemne impreuna cu tatal sau, a fost lovit in zona capului de un copac in cadere. In urma loviturii, minorul a decedat.

Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca arborele a fost sectionat de M. Marin de 33 ani din aceeasi localitate.

 Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa.

1 comentariu2828 vizualizări06 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0