Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Agresiune intre 4 tineri...Accident rutier...A sustras un telefon mobil...Conducerea fara permis este infractiune.

 

Actiuni preventive pentru sarbatori linistite. In 06/07.01.2012 intre orele 22.00-4,00, politistii au organizat o actiune  in sistem integrat, la care au participat lucratori din cadrul Serviciului de Ordine Publica, Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului Rutier,  Serviciului de Interventie Rapida si Sectiei nr.2 Politie Rurala Prundu Birgaului.

Politistii au actionat pentru mentinerea ordinii si linistii publice si prevenirea faptelor cu violenta si a evenimentelor rutiere in zona discotecilor din localitatile Mijlocenii Birgaului si Prundu Birgaului, ocazie cu care au aplicat 21 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 3600 lei, au confiscat suma de 430 lei  si au retinut un permis de conducere.

           Si in 07/08.01.2012 intre orele 23.00 - 05.00, politisti au fost prezenti pe raza localitatilor Livezile, Mijlocenii Bargaului, Prundu Bargaului si Tureac, ocazie cu care au constatat o infractiune la Legea privind drepturile de autor si aplicat 7 sanctiuni contraventionale.

 

  •  

Agresiune intre 4 tineri la Spermezeu

  In 07.01.2012 orele 02.30 S. Radu de 19 ani din Beclean a sesizat faptul  ca in seara zilei de 06.01.2012 a fost agresat pe raza comunei Spermezeu de catre doi tineri.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa, iar din verificarile efectuate a rezultat ca in urma unui conflict spontan,  V. Andrei de 24 ani din Beclean si M. Andrei de 20 ani din Sieu Sfintu, l-au agresat fizic pe  acesta si pe L. Petru de 17 ani din Chiuza, care se intorceau de la discoteca.

Cercetarile continua de Sectia Nr. 5 Politie Rurala Petru Rares, urmand ca  in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale sa se efectueze incadrarea juridica a faptei.

 

  •  

 

Accident rutier pe Strada Soarelui din Bistrita

  In 07.01.2012, ora 14.30, pe DJ 151, conducatorul auto S. Ioan de 43 ani din Bistrita, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum cu denivelari, partial umed, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in santul din dreapta in sensul sau de mers.

Din accident a rezultat decesul conducatorului auto si ranirea usoara a pasagerului R.Ovidiu de 41 ani din Bistrita.

Conducatorul auto si pasagerul purtau centurile de siguranta, iar autoturismul era echipat corespunzator cu anvelope de iarna.

In urma efectuarii necropsiei s-a stabilit ca decesul soferului a fost neviolent si s-a datorat unui infarct miocardic acut.

          Cercetarile continua de Biroul Rutier.

 

  •  

 

A sustras un telefon mobil, dar a fost identificat

 In 07.01.2012, politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica l-au identificat pe O. Florin de 31 ani din  Budacu de Sus suspectat ca in 6 ianuarie a.c. a sustras un telefon mobil din locuinta lui P. Raveca din Bistrita.  

Bunul a fost recuperat si restituit partii vatamate.

         In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt.

 

  •  

 

Conducerea fara permis este infractiune!

  In 08.01.2012, ora 19.15, pe DJ 170 in localitatea Ciceu-Giurgesti a fost depistata in trafic D. Florina de 25 ani din Dej in timp ce conducea un autoturism desi nu detine permis de conducere pentru nicio categorie. Autoturismul i-a fost incredintat de proprietarul acestuia N. Alexandru de 23 ani din judetul Botosani.

           In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie", respectiv de "incredintare a unui autovehicul pentru conducerea pe drum public unei persoane care nu poseda permis de conducere".

0 comentarii2681 vizualizări09 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0