Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
A colizionat o caruta nesemnalizata. Doi pietoni accidentati pe trecere. Atentie la limitele de viteza!

Actiuni pe linie silvica si in anul 2012.  In  10.01.2012, lucratorii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice impreuna cu specialisti  I.T.R.S.V. Cluj-Napoca  au desfasurat o actiune pe Valea Somesului pentru prevenirea si combaterea taierilor ilegale de arbori din paduri si a faptelor ilicite asociate transportului de material lemnos. Cu aceasta ocazie politistii  au constatat doua infractiuni silvice, constand in taierea ilegala  si sutragerea unor arbori (cires) pe raza localitatii Rodna in cursul lunii ianuarie 2011 in valoare de 1762 lei.  A fost identificat principalul suspect ca fiind B. Lazar de 47 ani  din Anies.

          De asemenea, in cadrul verificarilor, a fost confiscat lemn rotund in valoare totala de 969 lei.

 

  •  

 

A colizionat o caruta nesemnalizata

 In 10.01.2012, ora 05.07, A. Dumitru  de 28 ani din Buzias in timp ce conducea o  autoutilitara pe raza localitatii Tiha Bargaului, spre Vatra Dornei, din cauza nepastrarii distantei in mers a colizionat din spate un atelaj  hipo nesemnalizat si neinregistrat, care circula in acelasi sens de mers, condus de H.  Nicolae de 60 ani din Ciosa.  

     In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului atelajului hipo.

    In cauza s-a intocmit dosar penal.

 

  •  

 

In 10.01.2012, orele 22.20,  R. Viorel  de 35 ani din Dipsa in timp ce conducea un autoturism pe directia Crainimat- Bistrita, pe fondul consumului de alcool si a neatentiei, intr-o curba usoara la dreapta a patruns pe contrasens si s-a colizionat cu  un alt autoturismul condus regulamentar din sens opus de N. Lucian de 24 ani din Sadova.

Atat conducatorii auto cat si cei doi pasageri au fost raniti usor.

Conducatorii auto a fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul lui R. Viorel.

Cercetarile continua de Biroul Rutier pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

 

  •  

 

In 10.01.2012, in urma investigatiilor efectuate de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, au fost identificati suspectii principali pentru comiterea a trei infractiuni de furt.

 In 10.01.2012, in urma investigatiilor efectuate de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au fost identificati suspectii principali privind  trei infractiuni de furt. Astfel S. N. de 12 ani din Uricani este suspectat ca  in cursul anului 2011 a sustras din incinta unui liceu din Bistrita un telefon mobil,  iar P. G.  de 47 ani din Tarpiu si A. D. de 41 ani din Bistrita sunt  cercetati  pentru ca au sustras o bicicleta si respectiv un telefon mobil.  

       Prejudiciul in suma totala de 1000 lei a fost recuperat in intregime.

        Cercetarile continua de Biroul Investigatii Criminale pentru documentarea intregii activitati infractionale.

 

  •  

 

Doi pietoni accidentati pe trecere ca urmare a neacordarii de prioritate

  In 10.01.2012, ora 17.34,  pe  DN 17 , in localitatea Reteag ,  R.  Ioan de 50 ani din Cluj-Napoca, in timp ce conducea un autoturism, din cauza neacordarii de prioritate la trecerea pentru pietoni semnalizata prin indicator si marcaj, a surprins si accidentat pe C.Vladimir de 30 ani din  localitatea Reteag, care era angajat in traversare.

In urma accidentului a rezultat ranirea grava a pietonului, care a fost transportat la Spitalul municipal Dej.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ si i  s-a recoltat o proba biologica de sange.  

Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

 

 

  •  

 

In 10.01.2012, in Beclean, la  intersectia strazilor Piata Libertatii cu Garii, N.  Radu de 29 ani  din  Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, din cauza neacordarii de prioritate la trecerea pentru pietoni semnalizata prin indicator si marcaj, a surprins si accidentat usor pe M. Ilie de 19 ani din Beclean, care era angajat in traversarea strazii pe trecerea de pietoni.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negativ.

Cercetarile continua de Politia oras Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

In 09.01.2012, orele 21.47, pe strada G-ral G. Balan din municipiul Bistrita, conducatorul auto H. Claudiu de 21 ani din Bistrita,  datorita vitezei excesive, a pierdut controlul volanului si a colizionat un arbore de pe marginea soselei. Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetarile continua de catre Biroul Rutier. 

 

 

  •  

  In 09.01.2012, orele 07.52, pe DJ 151, la intrare in localitatea Sieu Odorhei,  conducatorul auto  D.  Flaviu de 23 ani din Bistrita, din cauza neadaptarii vitezei  la conditiile de drum, in curba,  a derapat si s-a rasturnat in santul din partea stanga a drumului. Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto.

Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

 

  •  

 In 09.01.2012 orele 10.00, in cadrul unor activitati specifice, a fost identificat P. Radu de 37 ani din Rusu de Jos care este suspectat ca in 02.01.2012 a taiat ilegal cantitatea de 2 mc material lemnos dintr-o parcela de pe raza localitatii Rusu de Jos, apartinand lui C.  Gheorghe, din aceeasi localitate. In 3 ianuarie acesta a transportat-o la domiciliul sau impreuna cu M. Adrian de  18 ani, cu un atelaj hipo. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.  

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.     

Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

0 comentarii2821 vizualizări11 ianuarie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0