Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
UN POLITIST RUTIER A FOST ACCIDENTAT IN TIMPUL SERVICIULUI.

In 17 ianuarie a.c. in Muresenii Birgaului a avut loc un accident rutier soldat cu o femeie ranita grav, un agent de politie aflat in exercitarea atributiilor de serviciu ranit usor si avarii materiale, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum. In 17.01.2012, ora 10.45 a fost sesizat faptul ca in localitatea Muresenii Bargaului pe DN 17, pe sensul de mers Vatra Dornei-Bistrita, conducatoarea auto C. Marinela de 33 ani din Botosani a pierdut controlul volanului si a intrat in parapetul din dreapta directiei de deplasare.

La fata locului s-a deplasat un agent de politie din cadrul Serviciului Rutier si in timp ce acesta efectua testarea conducatoarei auto cu aparatul etilotest, din spate, pe aceeasi directie de mers, au fost surprinsi si accidentati de o autoutilitara condusa de S. Viorel de 42 ani din jud. Suceava. Acesta nu a adaptat viteza la conditiile de drum acoperit cu mazga si a colizionat autospeciala de serviciu.

Din accident au rezultat ranirea grava a conducatoarei auto, ranirea usoara a agentului de politie si avarii materiale la cele doua autovehicule.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodata, s-a constatat ca primul autovehicul nu era dotat corespunzator cu anvelope de iarna, motiv pentru care conducatoarea auto va fi sanctionata contraventional.

Cercetarile continua de Serviciul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

 

In 16.01.2012, politistii  au fost sesizati de V. E. din Bistrita,  ca in 15/16.01.2012, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuintei componentele unei platforme auto in valoare de aproximativ 2.000 euro.

In urma efectuarii cercetarii la fata locului, politistii din cadrul  Biroului  de Investigatii Criminale  au identificat un suspect principal pentru comiterea faptei, acesta fiind B. Rares  de 23 ani din  Bistrita.

  Prejudiciul in valoare de 2.000 euro a fost recuperat, si in cauza s-a intocmit dosar penal.

 

  •  

           In 17.01.2012, ora 04.04, politistii au fost sesizati de G. Anca de 30 ani, angajata la un local public din Nasaud, ca in timp ce era de serviciu, i-a fost sustrasa de sub tejghea suma de 250 lei, bani proveniti din incasari.

In urma cercetarilor a fost identificata C. Violeta de 18 ani  din  Telciu, despre care exista suspiciuni ca, profitand de neatentia barmanei, a sustras de sub tejghea suma reclamata.

Cercetarile continua de Politia oras Nasaud.

 

  •  

 In 16.01.2012,  pe  DN.17C   in  Nasaud, pietonul P. Emilia de 56 ani din Nasaud s-a angajat in traversare prin loc nepermis si a fost accidentata usor de autoturismul condus de  P. Nelu de 34 ani din Bistrita.

         Cercetarile continua de Politia oras Nasaud.

 

 

  •  

             In 16.01.2012, Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, impreuna cu I.T.R.S.V. Cluj-Napoca,  au continuat verificarile privind respectarea legislatiei silvice.

            Cu cazia verificarilor la o societate comerciala din Prundu Bargaului s-a constatat  ca aceasta a vandut in perioada mai - decembrie 2011 cantitatea de 4020 mc. material lemnos, in valoare totala de 819.371 lei fara a respecta normele legale.

            Societatea a fost sanctionata cu amenda in valoare de 4500 lei si s-a dispus confiscarea contravalorii cantitatii de material lemnos susmentionate.

 

 

0 comentarii2667 vizualizări17 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0