Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
D.I.I.C.O.T.-a efectuat 2 perchezitii domiciliare pe raza judetului BN.

Politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, sub coordonarea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistrita-Nasaud,  au efectuat 2 perchezitii domiciliare pe raza judetului Bistrita-Nasaud la locuintele unui barbat suspectat  pentru comiterea infractiunilor de  detinere de echipamente in vederea falsificarii instrumentelor de plata electronica si de falsificare a instrumentelor de plata electronica. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 zile, iar fata de un alt suspect a fost luata  masura obligarii de a nu parasi tara pentru o perioada de 30 zile. 

            In perioada 18-19 ianuarie a.c., politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud au efectuat activitati specifice cu privire la numitii M.P.V. in varsta de 31 ani si I.O. in varsta de 29 ani, suspectati pentru comiterea infractiunilor de  detinere de echipamente in vederea falsificarii instrumentelor de plata electronica si de falsificare a instrumentelor de plata electronica, fapte prevazute in  Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic.

          Astfel, avand indicii temeinice cu privire la activitatile ilicite desfasurate de cei doi suspecti, in 19 ianuarie politistii serviciului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistrita-Nasaud, au organizat o actiune pe  linia combaterii criminalitatii informatice.  In baza autorizatiilor de perchezitie emise de catre Tribunalul

  Bistrita-Nasaud, au efectuat 2 perchezitii domiciliare pe raza judetului Bistrita-Nasaud la locuintele unuia dintre suspecti.

          Suspectii au fost condusi la sediu pentru audieri, iar in baza probelor administrate procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Bistrita-Nasaud a luat masura retinerii pentru 24 ore fata de invinuitul M.P.V in varsta de 31 ani. Fiind prezentat Tribunalului Bistrita-Nasaud cu propunere de arestare preventiva, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 zile.

          Fata de invinuitul I.O. de 29 ani, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Bistrita-Nasaud a luat masura obligarii de a nu parasi tara pentru o perioada de 30 zile. 

          Cu ocazia efectuarii perchezitiilor, au fost ridicate in vederea cercetarii mai multe  bunuri, documente bancare si sume de bani in euro si lei.  

Cercetarile continua in vederea probarii intregii activitati infractionale a tuturor participantilor si tragerea acestora la raspundere.

 

 Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud

0 comentarii3059 vizualizări23 ianuarie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0