Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Suspecti retinuti in cauza privind agresiunea de la Lunca Ilvei si suspecti de furt surprinsi de politisti.

 

Suspecti retinuti in cauza privind agresiunea de la Lunca Ilvei

 

 In 20.01.2012, in cadrul cercetarilor efectuate de Serviciul de Investigatii Criminale in cauza privind  agresiunea comisa in 22 decembrie asupra lui A. Pavel de 31 ani din Lunca Ilvei, a fost inceputa urmarirea penala fata de doi suspecti, C. Emil de 18 ani si P. Viorel de 24 ani, ambii din com.Lunca-Ilvei, pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala.

In privinta acestora rezultat indicii ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, l-au agresat pe  barbat, provocandu-i leziuni corporale traumatice, care s-au putut produce prin lovire activa cu un corp dur, in regiunea cervicala.

          Fata de cei doi a fost luata masura retinerii pe timp de 24 ore, urmand a fi prezentati Parchetului de pe Langa Judecatoria Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

  •  

 

Suspecti de furt surprinsi de politisti

 

 In 20.01.2012 ora 13.30, au fost identificati  in Bistrita  D. Ionel  de 44 ani din Lesu si P.  Nicolae de 38 ani din  Babciu  jud. Cluj, care transportau cu doua carucioare, mai multe deseuri de fier vechi.

          Din verificarile efectuate s-a constatat ca acestia au sustras cantitatea de 150 kg fier vechi din incinta unei societati comerciale.

          Intreaga cantitate de fier vechi sustrasa, in valoare de aproximativ 120 lei, a fost recuperata si restituita societatii pagubite.

          In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

  •  

 

In  21.01.2012, politistii au fost sesizati telefonic  ca 3 persoane transporta fier vechi pe drumul din spatele spitalului din Beclean.

 Echipajul deplasat la fata locului  i-a identificat pe  L. Tiberiu de 26 ani L.  Gavrila de 23 ani si C. Voichita de 21 ani, toti din Beclean, care transportau cu un carucior 20 kg fier vechi, despre  care s-a stabilit ulterior ca era sustras de la spital. Prejudiciul a fost recuperat.

           Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

 

  •  

 

In 22.01.2012 politistii au fost sesizati de H. G. de 49 ani despre faptul ca doua femei au sustras din locuinta lui J. Niculae din Singeorz-Bai suma de 30 lei.

In urma masurilor intreprinse, acestea au fost depistate si identificate ca fiind V. L.  de 17 ani  si M. Angela de 50 ani din Singeorz-Bai.

Prejudiciul a fost recuperat si restituit  partii vatamate.

Cercetarile continua de catre Politia oras Singeorz Bai.

 

  •  

 

Evenimente rutiere cercetate de politisti

 In  21.01.2012, ora 17.28, in Bistrita,  conducatorul auto R.  Ioan de 40 ani  din Bistrita,  datorita carosabilului acoperit cu polei si pe fondul consumului de alcool (0,64 mg/l in aerul pur expirat), a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu autoturismul condus din sens opus de B. S. de 25 ani.

           Din accident au rezultat avarii la cele doua autovehicule.

           Cercetarile continua de Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de "conducerea pe drumurile publice unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica peste limita legala".

  •  

 

          In  22.01.2012, politistii l-au oprit in trafic pe DJ172A in com Chiochis, pe conducatorul auto D. L. de 33 ani din  jud. Cluj. In urma verificarilor efectuate, s-a constatat faptul ca autoturismul nu figura inmatriculat in circulatie.

          Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,23 mg /l alcool pur in aerul expirat.

           Cercetarile continua de Politia Oras Beclean sub aspectul savirsirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals.

          Cercetarile continua de Politia Oras Beclean.

 

  •  

 

In 22.01.2012 orele 18:00, in  Salva, pe DN 17 C, a fost depistat in trafic F. Ilie de 25 ani din Salva, in timp ce conducea un autoturism fara a detine permis de conducere si fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat). Cel in cauza  a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu avarii si a parasit locul accidentului, fiind ulterior depistat pe raza localitatii Salva.

          Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate de catre lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala. 

 

  •  

 

Actiuni preventive organizate de politisti pentru mentinerea ordinii si linistii publice

  In 21/22.01.2012, intre orele 23.00 - 05.00, politistii au organizat o actiune pe linie de prevenire a evenimentelor rutiere si de ordine publica, pe raza orasului Nasaud, Nimigea si Feldru, ocazie cu care au constatat 2 infractiuni  la regimul rutier, au ridicat 2 permise de conducere si au aplicat 19 sanctiuni contraventionale.

          In 22.01.2012, ora 01.00, pe str. Granicerilor din  Nasaud, a fost identificat  L. Ioan de 19 ani din Salva, in timp ce conducea un autoturism fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 Cercetarile continua de politia oras Nasaud pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.

          In 22.01.2012, ora 01.35 pe  DJ 172 in Nimigea, a fost depistat C. Gherasim de 23 ani din Chiuza,  in timp ce conducea un autoturism fara a poseda

permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.  Fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,24 mg/l alcool pur in aerul expirat.

  Cercetarile continua de politia oras Nasaud, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a detine permis de conducere.

0 comentarii2744 vizualizări23 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0