Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Un barbat urmarit la nivel national, depistat de politistii bistriteni. Suspect de furt cercetat.

In 25.01.2012, in urma unei actiuni specifice executate de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, a fost depistat in Reteag  K. Ioan din Baia Mare,  urmarit la nivel national din 18 ianuarie a.c.

Impotriva acestuia Judecatoria Baia Mare a emis  un mandat de executare a pedepsei cu inchisoare,  fiind condamnat la 2,6 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducere fara permis.

Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arest Preventiv BN.

 

  •  

 

Suspect de furt cercetat

 In urma investigatiilor efectuate de politisti, a fost identificat un suspect principal privind o infractiune de furt din autoturismul lui B. Ioan din Beclean, respectiv B. Adrian de 26 ani din Beclean.

Astfel, in 24.01.2012  B. Ioan a sesizat faptul ca persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul sau parcat in curtea locuintei  doua polizoare unghiulare.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa care a stabilit ca autoturismul din care se reclama furtul a fost parcat de proprietar in curtea locuintei sale in seara zilei de 23.01.2012. Poarta de acces in curte a fost lasata deschisa, autoturismul a fost lasat cu portierele inchise, dar neasigurate. Valoare pagubei create prin furt se ridica la suma de 882 lei.   

De asemenea, in timpul cercetarilor, au rezultat indicii ca acesta ar fi incercat in aceeasi noapte sa sustraga bunuri dintr-o locuinta in constructie din Beclean.

Barbatul este cercetat pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si tentativa la furt calificat.

 

 

  •  

 Conducea sub influenta bauturilor alcoolice, dar a fost prins

           In 25.01.2012, orele 23:35, pe DN 17 , in Cartierul Unirea a fost identificat in trafic S. Marius de 30 ani din Josenii Bargaului, in timp ce conducea un autoturism fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat).

          In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala, iar cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

0 comentarii2800 vizualizări26 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0