Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Evenimente rutiere. Actiuni preventive pe raza judetului.

In 27 si 28 ianuarie, intre orele 22.00-01.00 lucratorii din cadrul Politiei Municipiului Bistrita, cu sprijinul politistilor locali, au organizat o actiune in sistem integrat pe raza municipiului Bistrita pe linia prevenirii evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool si pentru combaterea  transportului ilegal de persoane. Astfel, pentru neregulile identificate au fost aplicate 9 sanctiuni contraventionale si au fost constatate 3 infractiuni la regimul circulatiei rutiere.

 

  •  

In 28.01.2012, intre orele 09.00-14.00 politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, in colaborare cu Sectia 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au efectuat verificari in Piata agro-alimentara din Rodna cu scopul prevenirii si combaterii faptelor ilicite de comert.

Au fost verificati 27 agenti economici, fiind aplicate 15 sanctiuni contraventionale in baza legii privind protejarea populatiei impotriva unor acte de comert ilicit si au fost confiscate bunuri in valoare de 3.785 lei.

  •  

 

 

In noaptea de 28/29.01.2012 in intervalul 22.00-05.00 Serviciul de Ordine Publica a organizat o actiune in sistem integrat, la care au participat politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului Rutier,  Serviciului de Interventie Rapida, Sectiei nr.2 Politie Rurala Prundu Birgaului.

 Politistii au actionat pentru prevenirea faptelor cu violenta si a evenimentelor rutiere, in zona discotecilor din localitatile Mijlocenii Birgaului si Prundu Birgaului. A fost verificat si instruit personalul de paza de la discoteci si au fost aplicate 21 de sanctiuni contraventionale.

 

  •  

 

Evenimente rutiere

     In 27.01.2012, pe DN15A, in localitatea Viile Tecii, conducatorul auto C. Marius de 34 ani din  Milas  s-a angajat in depasirea unui autoturism care circula in fata sa, iar in momentul efectuarii depasirii l-a lovit cu oglinda exterioara laterala stanga pe C. Daniel de 37 ani din Viile Tecii, care in calitatea de pieton se deplasa pe acostamentul sensului opus de mers, in acelasi directie de mers.

   Din accident a rezultat ranirea usoara a pietonului.

   Dupa producerea accidentului, conducatorul auto a oprit autoturismul, a vorbit cu victima, dar a parasit locul faptei fara incuviintarea politiei, fiind identificat si oprit in trafic, dupa circa 20 de minute in localitatea Galatii Bistritei.

In cauza se efectueaza acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala si pararsirea locului accidentului, cercetarile fiind continuate de catre Serviciul rutier.

  •  

  In 28.01.2012, ora 09.00 pe DN 17, in Viisoara a fost identificat T. Rares de 27 ani din Podirei,  in timp ce conducea un tractor fara a detine permis de conducere corespunzator categoriei si tractand o remorca neinmatriculata in circulatie.

Cercetarile continua de lucratorii Biroului Rutier Bistrita.

  •  

  In 28.01.2012, ora 15.30, pe DN 16, in localitatea Silivasu de Cimpie a fost depistat G. Dorin de 46 ani din Reghin, in timp ce conducea o autoutilitara  neinmatriculata in circulatie, pe care erau montate placute cu numere de inmatriculare false.

In cauza s-a intocmit dosar penal.

  •  

 

In 29.01.2012, ora 22.30, pe DN 17 D in Nepos, a fost depistat P. Iacob de 24 ani, din localitate, care a condus un autoturism fara a detine permis de conducere si fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat).

Cercetarile continua de Sectia 6 Politie Rurala Nasaud.

  •  

 

In 29.01.2012, ora 09.30, pe DN.17  in  Livezile, conducatorul auto P. Mihai de 36 ani din Rodna, in timp ce conducea un autoturism, nu a oprit la o trecere la nivel peste calea ferata, simpla fara bariere, intrand in coliziune cu trenul personal nr. 15123, care circula pe relatia Bistrita Birgaului-Bistrita Nord.

          In urma coliziunii nu au rezultat victime, avarii materiale inregistrandu-se doar la autoturism. Nu a fost blocata circulatia rutiera si feroviara, iar trenul nu a avut intarziere. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

             Cercetarile continua de Sectia 2 Politie Rurala Prundu Birgaului.

1 comentariu2632 vizualizări30 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0