Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Condamnat la inchisoare. Scandal in Sarata. Suspecti de furturi.

 In 30.01.2012, in urma unei actiuni specifice executate de lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu Sectia 7 de Politie Rurala, a fost depistat in Lesu U. George de 41 ani, din Ciosa, impotriva caruia Judecatoria Nasaud a emis  Mandat de executare a pedepsei cu inchisoare, fiind condamnat la 3 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducere fara permis.

Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

  •  

 

Un barbat a incercat sa sustraga bunuri prin violenta de la doua tinere, dar a fost identificat de politisti, iar acum este retinut pentru 24 de ore.

           In 29.01.2012, ora 4.30, a fost sesizat prin 112 faptul ca in jurul orelor 04.15, un barbat necunoscut a agresat  doua  tinere care se deplasau pe str. Plopilor din municipiul Bistrita.

           Ehipajul deplasat la fata locului a identificat cele doua tinere, acestea fiind  T. R. de 20 ani din Chiochis si B. A. de  24 ani din Cetate,  care au confirmat cele sesizate. 

           In urma cercetarilor efectuate de Biroul de Investigatii Criminale, a rezultat ca un barbat a incercat sa sustraga, prin violenta, posetele celor doua fete, fiind vazut de un barbat dintr-un imobil din apropiere, trezit de galagie,  si care a intervenit in ajutorul fetelor,  fapt ce l-a determinat pe acesta sa renunte si sa fuga.

          In 30.01.2012, in urma investigatiilor efectuate, a fost identificat suspectul principal pentru comiterea infractiunii de tentativa  de  talharie ca fiind V. David  de 24 ani din Bistrita.

Fata de acesta s-a luat masura retinerii pe o durata de 24 ore si urmeaza a fi

prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

          Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de talharie.

 

  •  

 

Scandal in Sarata aplanat de politisti si jandarmi. 6 barbati au fost retinuti pentru 24 de ore  pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

           In 30.01.2012 orele 15.57, a fost sesizat prin S.U.112 faptul ca  in  Sarata  s-a produs un accident de circulatie intre un atelaj hipo si un autoturism.

         La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie rutiera care a constatat ca intre persoanele implicate in evenimentul rutier s-a produs un scandal, motiv pentru care au fost trimisi in sprijin politisti si efective din cadrul I.J.J. BN, care au aplanat scandalul.

In altercatie au fost implicati mai multi barbati, pe fondul unor stari conflictuale vechi si a consumului de alcool, doi dintre acestia fiind transportati la U.P.U Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

 G. Francisc de 39 ani Sarata, B. Claudiu de 30 ani din Domnesti, H. Paul de 27 ani din Sarata, H. Mircea de 31 ani din Sarata, H. Laurentiu de 30 ani Domnesti,  G. Alin de 18 ani din Sarata si G. Zamfir de 34 ani Sarata s-au agresat fizic,  folosindu-se inclusiv de diverse obiecte si  au tulburat ordinea si linistea publica,  prin comportamentul lor provocand indignarea cetatenilor din zona. 

        Totodata si traficul auto in zona a fost ingreunat, datorita faptului ca altercatia s-a petrecut pe partea carosabila a unui drum public.

          Fata de 6 invinuiti  s-a luat masura retinerii pe o durata de 24 ore si urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

          Invinuitul G. Francisc  a fost internat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud ca urmare a leziunilor suferite.

        Cercetarile continua de catre Biroul de Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, fapta sanctionata cu pedeapsa cu inchisoare cuprinsa intre 1 si 5 ani.

 

  •  

 

Suspecti de furturi, identificati rapid de politisti, iar bunurile sustrase au fost recuperate

      In 28.01.2012, ora 21.20, a fost sesizat de G. Claudiu de 22 ani din Matei ca doi tineri i-au furat atelajul hipo.

     In urma cercetarilor efectuate de lucratorii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean, au rezultat date privind doi suspecti,  B.Vasile de 19 ani si P. Daniel de 17 ani. Prejudiciul a fost recuperat integral.

Cercetarile continua de catre lucratorii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

  •  

 

          In 30.01.2012, politistii din cadrul Sectiei 4 Beclean s-au sesizat din oficiu despre faptul ca in perioada 25-30 ianuarie 2012, persoane necunoscute au patruns prin fortarea usii de acces intr-un imobil din Lechinta,  de unde au sustras mai multe bunuri in valoare totala de 150 lei.

In urma investigatiilor desfasurate au fost identificati doi suspecti pentru comiterea faptei, F. A. de 18 ani si B. A. de 16 ani, ambii din Lechinta.           Prejudiciul a fost recuperat integral.

Cercetarile continua de catre lucratorii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

0 comentarii2765 vizualizări31 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0