Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Suspecti de furturi, cercetati. Actiuni pentru siguranta in trafic.

In  cursul saptamanii trecute, in cadrul cercetarilor efectuate de  Biroul de Investigatii Criminale in mai multe dosare penale, au fost identificate mai multe persoane suspectate pentru comiterea unor furturi.

 Astfel, au fost obtinute date privind pe V. A. de 15 ani din Bistrita, care in seara zilei de 26.01.2012, impreuna cu V. M. de 12 ani din Bistrita, au sustras din scara unui bloc pe str. Subcetate o bicicleta in valoare de 770 lei.

            In 03.02.2012, au fost identificati doi suspecti pentru comiterea mai multor furturi din beciuri, respectiv B. G. de 26 ani, din Feldru si C. S. de 14 ani, din Sieut. Astfel, in cursul lunii decembrie 2011, acestia ar fi sustras din 3 beciuri situate pe raza municipiului Bistrita produse alimentare si cabluri electrice in valoare totala de 600 lei.

Cercetarile continua de politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale pentru comiterea infractiunilor de furt calificat.

 

 

  •  

 

Actiuni pentru siguranta in trafic

Politistii rutieri au actionat in acest sfarsit de saptamana pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe drumurile din judet.

A fost  suplimentat numarul echipajelor de politie rutiera care au actionat in permanenta pe drumurile din judet, in zonele sensibile, impreuna cu reprezentantii A.R.R., A.R.R. si S.D.N Bistrita-Nasaud, pentru prevenirea evenimentelor rutiere si verificarea tronsoanelor de drum. In judetul nostru nu au fost inregistrate evenimente rutiere deosebite datorate conditiilor meteo.

Au fost aplicate in total 233 de sanctiuni contraventionale la nivelul judetului pentru abateri rutiere si au fost retinute 13 permise in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce si 5 certificate de inmatriculare, dintre care doua pentru neechiparea autoturismului cu anvelope de iarna.

 

0 comentarii2674 vizualizări06 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0