Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Hoti de motoferastraie, prinsi de politistii nasaudeni

In data de 13.10.2010, ora 02.00, politistii nasaudeni au incercat sa opreasca in trafic un autoturism , insa conducatorul auto a ignorat semnalul politistilor, continuandu-si  drumul. Au fost alertati politistii posturilor de politie Telciu si Romuli, care insa nu au reusit sa il opreasca, conducatorul auto sfidand semnalele de oprire ale acestora.

Politistii au pornit in urmarirea autoturismului, pe care l-au gasit abandonat pe marginea DN 17C, fiind colizional cu un cap de pod. La fata locului nu a fost gasita nici o persoana, insa in autoturism au fost gasite  20 motoferastraie, bormasini si polizoare unghiulare.

In urma verificarii autoturismului, s-a stabilit ca acesta apartine numitei Alexandra S., din Sighetul Marmatiei si a fost condus de Mihai P. domiciliat in com. Bocicoiu Mare, jud. MM. Politistii au desfasurat o actiune de cautare a soferului, pe care l-au gasit, impreuna cu alti doi tineri, respectiv Adrian V. si Octavian S, ascunsi in padurea de pe raza comunei Romuli.

S-a stabilit ca bunurile gasite in autoturism au fost sustrase din incinta unei societati comerciale din localitatea Ilva Mica.

In 14.10.2010, Adrian V., Octavian S. si Mihai P. au fost prezentati Judecatoriei Nasaud  care a emis mandate de arestare preventiva pe 29 zile pentru primii doi, iar pentru Mihai P. s-a luat masura obligarii de a nu parasi tara. Cei trei tineri sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si complicitate la furt.

Prejudiciul cauzat societatii comerciale este de 40.000 lei si a fost recuperat in totalitate.  

 

 

                               PURTATOR DE CUVANT AL I.P.J. B-N

Agent principal de politie

Mariana Petrosanu

E-mail: cabinet@bn.politiaromana.ro

Telefon:0263203103; fax: 0263232062

 

0 comentarii2982 vizualizări15 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0