Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Evaziune fiscala.Suspecte de furt identificate de politisti.Eveniment rutier.

In 29.02.2012, Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud a confirmat inceperea urmaririi penale in dosarul penal complex privind pe  C.C. de 33 ani din Bistrita si  M.A  de 30 ani din Cluj-Napoca. Acestia sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de "evaziune fiscala, complicitate la evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si folosirea cu rea-credinta de bunuri sau de creditul, de care se bucura societatea, intr-un scop contrar intereselor acesteia".

Astfel, in perioada mai - iunie 2008, avand calitatea de reprezentanti a doua societati comerciale din Bistrita, respectiv Dej au inregistrat in evidenta contabila a societatii din Bistrita facturi fiscale fictive in valoare de 551.803 lei, emise de societatea din Dej, cauzand un prejudiciu Bugetului Consolidat al Statului de 55 152 lei. Totodata prin inregistrarea in evidenta contabila a acestor operatiuni fictive, invinuitul C.C. s-a folosit de creditul societatii, ridicand din conturile bancare ale firmei suma de  362 492 lei sub pretextul achitarii unor cheltuieli dar in realitatea suma a fost utilizata in scopuri personale si contrare intereselor societatii.

Cercetarile continua de Serviciul de Investigare a Fraudelor.

 

  •  

In 01.03.2012, orele 14.30, in Beclean pe DN17, politistii l-au identificat in trafic pe B. Gheorghe  de  47 ani din Agris, judetul Satu Mare, in timp ce conducea un autoturism  in care transporta 3000 kg cartofi, fara documente legale.

Cel in cauza a fost sanctionat contraventional, iar marfa a fost ridicata in vederea confiscarii.

Cercetarile continua de Politia Orasului Beclean.

  •  

 

Suspecte de furt identificate de politisti

In 01.03.2012, politistii au fost sesizati de catre V.M. din Anies,  despre faptul ca doua femei au sustras un telefon mobil din locuinta mamei sale.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat principalele suspecte ca fiind L.R. de 36 ani si fiica acesteia P.R de 16 ani, ambele din Rodna.

Telefonul a fost recuperat si restituit partii vatamate.

In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate de Sectia 7 politie rurala Singeorz Bai.

  •  

Eveniment rutier

 In 01.03.2012 , orele 13.26, pe D.N.17,  in cartierul Viisoara ,T. Petru de 46 ani din Baia Mare, in timp ce conducea o autoutilitara a surprins si accidentat usor pe F. A. de 10 ani din Bistrita, care in calitate de pieton, s-a angajat in traversarea strazii pe marcajul trecerii pentru pietoni semnalizata corespunzator.

Cercetarile continua de Biroul Rutier.

 

 

 

0 comentarii2611 vizualizări02 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0