Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Mandat de Executare a Pedepsei cu Inchisoarea pus in aplicare de politisti.

In 15.03.2012, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat pe raza localitatii Ilva Mare pe C. Petrisor de 31 ani, din aceeasi localitate, impotriva caruia Judecatoria Nasaud a emis Mandat de Executare a Pedepsei cu Inchisoarea, fiind condamnat la 2 ani inchisoare pentru ucidere din culpa.

Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

  •  

 

Actiuni pentru prevenirea si combaterea comertului ilicit, desfasurate pe raza municipiului

 In 15.03.2012, politistii din cadul Serviciului de Investigare A Fraudelor impreuna cu Garda Financiara si Politia municipiului Bistrita, au organizat o actiune in sistem integrat pentru prevenirea si combaterea comertului ilicit, pe raza  orasului Bistrita.

Cu aceasta ocazie politistii au constatat o infractiune la Legea nr. 8/1996, au aplicat  13  sanctiuni contraventionale in valoare de  28 500 lei si au confiscat 37 pachete de tigari provenienta straina, 7 litri bauturi spirtoase si  suma de  407 lei.

  •  

 

Eveniment rutier

 In 15.03.2012, ora 18.47, in  Bistrita, pe strada Clopoteilor, conducatoarea  auto  C.  Maria de 25 ani din municipiu, in timp ce conducea un autoturism a surprins si accidentat usor pe M. Nicolae de 80 ani, din municipiu care, in calitate de pieton s-a angajat in traversarea carosabilului prin loc nepermis si fara sa se asigure.

             Cercetarile continua de Biroul Rutier.

  •  

 

Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud sprijina campania "Capitala EARTH HOUR 2012"

 Politistii bistriteni se mobilizeaza cu ocazia campaniei "Capitala EARTH HOUR 2012" si vor colecta PET-uri pe care le vor depune in cursul zilei de astazi la punctul de colectare, amplasat pe pietonal.

Si politistii bistriteni sunt preocupati de protejarea mediului inconjurator si, prin urmare, se raliaza celorlalte institutii din judet intr-un efort comun de sprijinire a orasului Bistrita, calificat in finala competitiei "Capitala EARTH HOUR ROMANIA 2012.

0 comentarii2849 vizualizări16 martie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0