Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Ziua Politiei sarbatorita in avans la Bistrita.(40 de poze)

Pe pietonalul Liviu Rebereanu din municipiul Bistrita au avut loc incepand cu orele 13.00 o serie de actiuni pregatite de politistii bistriteni la care au participat trupele de interventie rapida a politiei, politia de proximitate, politia rutiera, echipe de la serviciul criminalistica dar si alti membrii ai structurilor politiei municipale si judetene.

La prezentarile polististilor au fost prezenti foarte multi cetateni, copii si tineri din municipiu care au vrut sa vada scene din munca politistilor,  pe diverse compartimenete dar si demonstratiile de lupta si de interventie ale "mascatilor". Toate actiunile polistilor bistriteni au fost supervizate la fata locului de ofiterii comandanti si sefi ai structurilor de specialitate incepand cu comisarul sef Ovidiu Ioan Muresan-comandantul IPJ BN si comandantul politiei municipale-comisarul sef Gheorghe Trufasu.

Ziua Politiei Romane este sarbatorita in fiecare an in data de 25 martie dar astazi politistii bistriteni au vrut sa profite de vremea frumoasa si lipsa altor activitati importante in oras pentru a-i invita pe bistriteni sa le cunoasca munca si sa ii sustina in demersul lor public pentru apararea drepturilor fundamentale ale persoanelor, a proprietatii private si publice, prevenirea si descoperirea infractiunilor, respectarea ordinii si linistii publice, in conditiile legii pe raza judetului Bistita-Nasaud.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii3115 vizualizări23 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0