Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Prinsa in timp ce vindea un telefon furat.

 In 26.03.2012, politistii Sectiei 7 Politie Singeorz-Bai au depistat pe raza localitatii  Rodna  pe I. Florentina de 18 ani din aceeasi localitate, care oferea spre vanzare un telefon mobil.In cadrul cercetarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca aceasta ar fi sutras telefonul in 11 martie din locuinta lui  S. Petru din  Feldru.Prejudicul cauzat in valoare de 1000 lei a fost recuperat in totalitate. Cercetarile continua de Sectia 7 Politie Singeorz-Bai.

 

  •  

  Astazi a avut loc festivitatea de deschidere a  finalei Campionatului de tenis de masa al M.A.I.

 Etapa finala a Campionatului de tenis de masa al Ministerului Administratiei si Internelor este gazduita de Asociatia Sportiva Dinamo 6 si se desfasoara in Sala Olimpica "Gheorghe Bozga" a Clubului Sportiv Municipal Bistrita.

         La festivitate au participat Prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Daniel Cristian Florian, subprefectul Catalin Paun, Seful IPJ BN- comisar sef de politie Ioan Ovidiu Muresan, seful IJJ BN - colonel Ionel Cimuca, Seful ISU BN lt.col.

Constantin Florea  si Eleonora Zagrean din partea Clubului Sportiv Municipal, iar Prefectul judetului a declarat deschisa finala Campionatului de tenis de masa al M.A.I.

            Mult succes tuturor participantilor!

 

  •  

 Atentie la incendii!

 In 26.03.2012, ora 13.09, a fost sesizat prin SNUAU 112 faptul ca la locuinta lui L.Ioana de 65 ani, din Mijlocenii Birgaului, a izbucnit un incendiu.

           La fata locului s-a constatat ca focul a izbucnit de la supraincalzirea cosului de fum al bucatariei, care era neprotejat fata de acoperisul din lemn.

 Incendiul a fost localizat si stins de ISU Bistrita si Pompierii SVSU Prundu Birgaului, fara sa se inregistreze victime.

           Cercetarile continua de Sectia 2 Politie Prundu Birgaului.

 

 

 

 

 

Foto-arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2646 vizualizări27 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0