Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Barbat cercetat pentru furt. La volan cu 1,4 mg/l alcool. Un barbat de 29 ani si-a pierdut viata. Barbat gasit spanzurat.

In 01.04.2012, ora 15.29, politistii au fost sesizati de L. Liviu de 23 ani din Chiuza ca in timp ce se afla cu caruta in Beclean, cartier Beclenut, persoane necunoscute i-au sustras un aparat DVD.

In urma verificarilor efectuate, a rezultat ca acesta s-a deplasat cu caruta din Chiuza pana in cartierul Beclenut pentru a transporta niste bunuri la rude, iar pe drum a stationat aproximativ 15 minute, timp in care a lipsit de langa caruta.

In jurul orelor 15.00 cand a ajuns acasa a constatat lipsa DVD-ului in valoare de 250 lei.

In cadrul verificarilor, a fost identificat L. Gavril de 23 ani din Beclenut suspectat pentru comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat si restituit proprietarului.

Cercetarile continua de Compartimentul Investigatii Criminale din cadrul Politiei oras Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

  •  

La volan cu 1,4 mg/l alcool pur in aerul expirat

  In 01.04.2012, ora 15.40, politistii au fost sesizati ca N. Iulian de 20 ani, in timp ce conducea autoturismul marca Ford Escort in Lunca Ilvei, a colizionat autoturismul marca Opel Astra, care era parcat regulamentar in afara carosabilului.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o imbibatie alcoolica de 1,4 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cercetarile continua de Sectia 7 Politie Singeorz-Bai.

 

  •  

  In 01.04.2012, pe DN 17-D, in localitatea Rodna, a fost depistat T. George de 43 ani din Maieru, in timp ce conducea un  autoturism marca Peugeot 406 cu numere de inmatriculare straine, fara sa faca insa dovada inmatricularii autoturismului in circulatie conform legii romane.

Cercetarile continua de Sectia 7 Politie Rurala Singeorz Bai sub aspectul savarsirii infractiunii de "conducerea pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulatie in Romania".

 

 

 

Politistii au fost sesizati telefonic despre faptul ca un barbat a fost gasit spanzurat intr-o anexa gospodareasca.

 

             In 31.03.2012, orele 08.06, a fost sesizat prin 112 de catre D. Elena din Bistrita, faptul ca si-a gasit fratele, P. Mihai de 39 ani din Bistrita, spanzurat in anexa locuintei.

In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat faptul ca acesta nu prezinta urme de violenta vizibile pe corp, astfel ca nu exista suspiciuni cu privire la cauza mortii.

Cadavrul a fost depus la Sectia Prosectura a Spitalului Judetean Bistrita- Nasaud in vederea efectuarii necropsiei.

Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale.

  •  

Un barbat de 29 ani si-a pierdut viata in urma unui incendiu

 In 01.04.2012, orele 00.01, politistii au  fost sesizati prin 112, de catre I. Bogdan de 40 ani din Bistrita despre faptul ca la un imobil de langa blocurile de ANL din cartier Viisoara s-a produs un incendiu.

In urma stingerii incendiului de catre pompierii militari, intr-o camera a fost gasit cadavrul carbonizat al unui barbat, care ulterior a fost identificat ca fiind T. Ion de 29 ani din Bistrita.

        Cadavrul a fost transportat la Sectia Prosectura a Spitalului  Judetean  Bistrita -Nasaud, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei mortii.

In cauza se efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs incendiul de catre lucratori din cadrul Biroului Investigatii Criminale.

 

  •  

Mai multi suspecti de furt au fost prinsi in flagrant de catre politisti

 In 31.03.2012 orele 11.35, a fost prins in flagrant,  pe strada Subcetate din Bistrita,   B. Viorel de 18 ani din Crainimat in timp ce  sustragea 8 stalpi metalici din gardul unei societati comerciale.                                               

         Valoarea prejudiciului de aproximativ 1000 lei a fost recuperat in totalitate.                

         Cercetarile continua de catre Biroul de Investigatii Criminale.

  •  

 

In  31.03.2012, orele 16.10, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au prins in flagrant pe numitii M. Csaba de 17 ani din Sieu Odorhei si K. Attila de 18 ani din Sintereag in timp ce incercau sa sustraga o bucata dintr-o  conducta metalica  in interiorul caruia se afla cablu telefonic din cupru, conducta situata sub podul care traverseaza paraul Rosua, cu intentia de a o valorifica.

           Susnumitilor li s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tentativa de furt calificat.

Cercetarile continua de Sectia 4 Politie Rurala Beclean.

 

 

Evenimente rutiere cercetate de politisti

 In  01.04.2012, orele 00.16, pe DN 16, in localitatea Urmenis, A. Constantin de 36 ani din Tirgu Mures, in timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe partea dreapta a directiei de mers.

Conducatorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,76 mlg/l alcool pur in aerul respirat.

           In cauza s-a intocmit dosar penal. 

          Cercetarile continua de Sectia 3 Politie Sinmihaiu de Cimpie

 

  •  

 In 31.03.2012, orele 15.30,  la intersectia DJ 172 cu DN 172 D, pe raza localitatii Mocod, politistii l-au depistat in trafic pe D. Dorut de 49 ani din Mocod, in timp ce conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice (1,10 mg/l).   

Conducatorului auto i s-a intocmit dosar penal.  

Cercetarile continua de Sectia 6 Politie Nasaud.

  •  

 In 31.03.2012, orele 23.35, in municipiul Bistrita,  politistii l-au depistat pe D. Radu de 42 ani din  Sigmir, in timp ce conducea un autoturism afandu-se sub influenta bauturilor alcoolice (0,85 mg/l).

            Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal.

            Cercetarile continua de catre Serviciul  Rutier Bistrita-Nasaud.

 

0 comentarii2681 vizualizări02 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0