Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Evenimente cercetate de politisti.

In 02.04.2012, politistii de la Compartimentul Urmariti l-au depistat in  Bistrita pe A. Narcis de 20 ani din municipiu, impotriva caruia Judecatoria Bistrita a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoare, fiind condamnat la 2 ani si 10 luni inchisoare, pentru furt calificat. Acesta a fost depus in arestul IPJ Bistrita-Nasaud.

 

  •  

 Evenimente cercetate

 In 02.04.2012, ora 12.48, a fost sesizat prin SNUAU 112 faptul ca pe DJ 172, intre Mogoseni si Nimigea,  a avut loc un accident rutier, soldat cu ranirea unei persoane.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie, pentru a efectua primele cercetari. In albia paraului Streaua a fost gasit un ciclomotor, fara nr. de inregistrare, iar langa el a fost identificat B. Ioan de 18 ani, din Mintiu, in stare de inconstienta si cu multiple leziuni la nivelul membrelor inferioare si superioare.

In urma investigatiilor s-a stabilit ca, in momentul accidentarii, acesta se deplasa cu ciclomotorul  pe campul situat in apropierea DJ 172, paralel cu albia paraului Streaua, motiv pentru care evenimentul nu va fi inregistrat ca accident rutier.

          Cercetarile continua de Politia oras Nasaud - Formatiunea Rutiera in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

  •  

 In 02.04.2012, ora 20.10, pe DJ 172 B in Rebra, a fost depistat  M. Vartolomeu de 63 ani din localitate in timp ce conducea autoturismul marca Ford, fiind sub influenta bauturilor alcoolice ( 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat).

            Cercetarile continua de Sectia 6 Politie Nasaud, pentru "conducerea pe drumurile publice unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica peste limita legala".

  •  

Scoala  Altfel

 In perioada 2-6 aprilie a.c. politia bistriteana desfasoara activitati de educatie anti-infractionala si anti-victimala dedicate copiilor din mediul prescolar si scolar, sub egida campaniei "Scoala altfel, educatie pentru siguranta".

 MARTI , 3 APRILIE:

  • 9.00 - 10.00 - lectii de educatie antiinfractionala si antivictimala la clasele I-IV din Scoala generala nr. 6 Stefan cel Mare;
  • 10.00 - 13.00 - lectii de educatie antiinfractionala si antivictimala la clasele IX - XII din Colegiul National "Andrei Muresanu"; vor fi prezentate cazuri reale in care persoane au fost traficate, precum si un film;
  • elevii voluntari ai politiei vor realiza si prezenta un proiect de prevenire a traficului de fiinte umane.
0 comentarii2667 vizualizări03 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0